20 December 2010

.kalau katak hilang sila buat report polis.

Assalamualaikum,

sebelum aku start menulis bagi aku gelak puas-puas dulu. eh? pesal aku nak gelak beria sangat ni. hahahhahah biarlah aku nak gelak.. oopss sebelum aku start membebel aku nak tanya korang apa perbezaan gelak dengan ketawa? haaa jawab kat runag komen eh. betul dapat hadiah. (tak betul)

apa yang aku nak gelak sangat tadi pasal cerita putera katak yang tengah duk hot kat tv3 sekarang. aku bukan melayan sangat pun. tapi kadang-kadang bila dah bosan tahap mengkarung aku mengadap la tb tuh.

ada ke patut si Tina or Nora Danish yang kiut miut tu yang iras-iras cik yayahahahahahah tuh nak buat report polis tentang katak or putra yang hilang tuh. hahahah blur pak cik polis tuh . puas pulak nak cari katak kat malaysia ni. dah la katak kat malaysia ni seram-seram mukanya. hahaha

korang banyangkan kalau la penduduk kat malaysia ni buat report polis kalau haiwan kesayangan hilang habislah abang-abang polis semua tade keje dah la..asik mencari haiwan hilang je lah..bukan cari orang hilang..hahaha..

oops sebelum aku terlupa ini kiranya entry two in one la. nak ucapkan thanks to anith geng blog pink yang buatkan lunch untuk geng blog pink kat group fb td..hehee comel sgt..tengok pun dah kenyang

thanks anith

12 comments:

  1. last week first time kita tgk iklan bertampal kat tiang elektrik 'sesiapa ada terjumpa Kucing yang berwarna blablablala sila hubungi blablaba'

    ReplyDelete
  2. :) :) :)
    tu lah dia kualiti drama kita..
    terbaeekkk!!!!

    ReplyDelete
  3. yaya anda di tag ye :)

    http://masluvnerul.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

    ReplyDelete
  4. klau in real life ada jadi cmtu,
    conferm kena sekeh ngan polis tu

    ReplyDelete
  5. NOMBOR 6 ( TUMPANG PINJAM RUANGAN KOMEN YER UNTUK Segmen : Menyusun BLOG paling pantas

    TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  6. @nora

    bukan sekeh..polis tu hantar ke tampoi terus..haha

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. rupa2 nya kat sini no 6..mujur dapat no 2..heheh

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^