31 December 2010

.ingat malas nak update pasal bola sepak-sepak ni tapiii dah ada bahan kena la update gak kan. hahaha

Assalamualaikum,

Lagi beberapa jam je nak say bye-bye to tahun 2010. and say hye-hye to tahun 2011. tapi aku nak update jugaklah pasal bola sepak yang tengah hot sekarang. tak tahu lah sampai bilanya nak hot. hehe tadi ayah aku balik keje terus dia semangat tunjuk gambar -gambar yang dia ambil masa pemain-pemain bola sepak Malaysia ni balik atau lebih dikenali dengan malaya tiger..hahaha harimau malaya
jeng..jeng...jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.

oops!! ini bukan safee sali okay. ini ayah aku. heheh sorry...buat korang terkejut beruk hehe


inilah safee sali. serius kalau dia tak menang piala ni memang aku tak tahu pun siapa dia. sekarang ni barulah aku tengok macam pemain-pemain kat luar negara tuh. popular skit. kalau tak ibarat melukut di tepi gantang je. eleh korang pun sama je okay! jangan cakap aku sorang je. 

yang lagi sorang ni aku rasa malas nak kenalkan dah. sebab korang mesti dah kenal lah! aku rasa blog-blog kat malaysia ni 80% dah heboh pasal apex ni. hehehe


serius aku tak percaya fahmi ni sebaya aku. aku tengok dia macam lebih matang jek. aku rasa macam aku ni baru umur 17 tahun pulak. padahal dah sweet 21 tahun..hahaha geli-geli. tapi seperti yang korang semua dah tahu dan aku juga dah tahu dia telah berpunya. noktah!. tiada peluang untuk cewek-cewek di luar sana donk!


yang ni takkan korang tak kenal. aku geget-geget kalau tak kenal. dia lah yang aku rasa paling macho antara yang lain sebab dia lah yang paling amat termachoss sekali. sebab dia memang mancho la. awek yang kat tepi tu abaikan. aku pun tak tahu sapa yang tangkap gambar ni. hehehe mesti lah kawan-kawan ayah aku kan.

haaaa mamat lagi sorang ni pun aku tak kenal. tapi adik aku cakap dia ni muslim. ntah la..hehehe maaflah abang muslim. adik yaya tak kenal la..(gediks cap ayam tol)

yang baju kuning tu muslim eh. bukan yang baju putih. yang baju putih tu tak kena mengena dia hanya penyeri gambar. hahahhaha. ouh macam dah jatuh hati kat budak baju kuning tulah. dia dah berpunya ke belum? awek dia ada blog tak? aku nak g terjah ni. tapi kalau takde korang dah terjah dah blog aweknya..sebab aweknya yang blog pink2. ni yang gedik2 ada ladybird ni hahahah
( MINTA PERHATIAN INI PEMBOHONGAN BESAR)

TAKDE MOTIF.

yaaayyyy harimau malaya mengaummm bergabonggg meletoops! ouhh..

muka dia ni lagi. sah la ayah aku memang minat kat dia kot. hehe ayah nak buat menantu eyhhh..hehehe tatau..tatau..

dan yang paling terakhir..terimalah model harimau malaya yang paling hotttttt( sengau skit) dihatiku. hehehe


jangan jeles..ayah aku pun pandai posing. manalah tak jatuh air hujan kalau tak ke bumi kan. hehehehe take note peribahasa baru.

p/s: maaf entry ini ada berunsur gediks sikit sebab..adalah..mana boleh bagitau!!!

 all picture credit to pak ngah rep* thanks!!

9 comments:

  1. bestt gile ayahhh cik princess kite nih..hahha..ade hajat nk buat safee mnntu la tu..datsy la fokus muka dia..hahahha~*jgn lupe jmpt org2 sini plak ea klau nk mkn nc myak..haha~

    ReplyDelete
  2. alamak! alamak!
    brader baju no 24 hensem yg amat..sape name dia tu ek cik yaya?

    ReplyDelete
  3. seronoknye dpt tgk org sbnr..kena tgk pemain2 br minat bola kot aku ni =p

    ReplyDelete
  4. wahhhaha..hot meyh harimau yg last tu!

    lagi berusia lagi lakuuu.haha

    teori asas lelaki =)

    ReplyDelete
  5. wah , akhirnya ada gak gambar muslim ..mj cume minat muslim je,.dia comel gilak..yaya kita sama lah suka yg indian tu..alo, dahlupa dah nama dia..
    (nmpk sgt dlm kepala cuma ada muslim)
    haha

    ReplyDelete
  6. hahaa..i like u punyer entry..hahaa..father u mcm nk ganti k.raja gobal jer..hahahaa... actually prt i tgh msuk angin tgk muka safi sali trus........hilg skit..hahha =P

    ReplyDelete
  7. Hehe xsangka rupanya Ayah cik yaya nie satu company dgn sy hihi..patut la cm kenal jer baju oren tuh hehe..apa2pun beruntung dpt amik pic diorang tuh..sy dpt tgk ikut cctv jer hukhuk..

    ReplyDelete
  8. @Irny

    lorr yeke..hehe selamat berkenalan..sapa nama ayah irny...nnti cik yaya nk tanye ayah..hehe

    ReplyDelete
  9. hah.. irny pak wahab pun ado.. yo.. cik yaya.. kena bg credit yer gamba2 yg amik tu.. kena open table nih... btw.. nice pinky blog!!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^