17 December 2010

GENG BLOG PINK : senarai geng blog pink yang cun macam the next top model muslimah. hehehe


UNTUK BACAAN LEBIH LANJUT TENTANG GENG BLOG PINK

Alhamdulillah, dari pukul 1.31 pagi semalam sampai la pagi ni seramai 18 mahkluk comel lote yang telah menjoinkan diri dengan rela hati join GENG BLOG PINK. terima kasih banyak-banyak aku ucapkan. tapi aku nak terhadkan penyertaan la sebab kalau ramai-ramai sangat smpai beribu-ribu lemon(perasan nak mampus) nanti tak mencapai la misi aku nak jadikan korang semua seperti keluarga. kalau ramai sangat nanti terus terbiar adik-adik dan kakak-kakak aku yang pink ni semua. hehehe

so lagi 2 orang yang check in aku tutup lepas tu. tapi kalau ada yang still nak join sorang dua aku tak kisah. tak sampai hati beb, naluri keibuan menebal. hahahaha.

so kepada geng blog pink, apa lagi silalah follow geng yang lain. tadi aku dah terjah blog sorang-sorang. perrgh ade yang lagi lawa dari aku tercabar noks! HUHU. nak follow geng yang lain terpulang pada korang semua sebab nanti kalau ada aktiviti skit korang kena alert la update blog geng lain. kalau tak nanti mula lah cakap geng blog pink ni ntah pape. wat penat je aku daftar. hahaha.

tapi yang nak ikut aktiviti itu semuanya terpulang pada diri masing-masing. kalau rasa nak aktif  dan nak kenal aku lebih dekat ?(bajet popular) leh la aktifkan diri. dan nak kenal geng lain. aku takkan biarkan korang terkapai-kapai okay! my promise. hehe. biarlah geng kita kecil tapi rapat semuanya okay!

lagi sekali jangan ingat aku buat semua ni sebab nak traffik tinggi tak terfikir lansung. sebab aku rasa seperti tiada kawan yang betul-betul rapat dalam dunia blog ni. so dengan adanya geng blog pink maka aku nak realisasikan impian blogger2 baru macam aku semua.

Senarai Nama  Geng Blog Pink
  1. meaw comel
  2. misa sakura comel
  3. aJa comel
  4. zati comel
  5. ecadwinkyasha comel
  6. yana mucuk comel
  7. Ouhh liyana comel
  8. shidot comel
  9. Bella comel
  10. Sudu comel mmg comel,hahaha
  11. shyla comel
  12. cik aina comel
  13. miera momo chan comel
  14. pieka boo comel
  15. eymma comel
  16. chikakiko comel
  17. ajuera comel
  18. cik chuie comel
  19. wawan  comel
  20. butterflyana  comel
  21. Ana Al Farasya comel
  22. mrssa comel
  23. ieqa aWr comel
  24. EchaSara comel
  25. Mimi Peony comel
  26. Gadish Lolipop comel
  27. MiszhOneyz comel
  28. emarozaini comel
  29. Nurana Nizam comel
  30. Nil comel
  31. Ida comel
  32. Azie Fura comel
  33. Anith Chan comel
  34. Ziqah comel
  35. hanizahanim comel
  36. clah pandi comel
  37. mynameika comel
  38. cikdibadeebut comel
  39. cikcimi comel
  40. momochan comel
  41. wani comel
  42. Cik Lala comel
  43. mochaccino comel
  44. auni comel
  45. Zila Lalola comel
  46. Vizard comel
  47. thea comel
  48. syaz comel
  49. cik ada comel
  50. syisyi mania comel
sebab apa aku letak comel kat hujung nama korang? sbb nak bg korang tersenyum pagi-pagi ni bila orang cakap 'kamu comel lah'! terpulang nak follow atau tidak..aku dah sediakan link semua.just klik je. hehehehe!!!! sayang geng-geng  blog pink semua!

 

146 comments:

  1. wah meaw yang first la yaya . tengs eh :D

    ReplyDelete
  2. ala.. ala.. comment saya tak dapat ka? keciwa T.T

    ReplyDelete
  3. takde kat sini pom tp da diterima kankan kan ? hihi . thanks :)

    ReplyDelete
  4. salam yaya~

    hehehe... semoga geng blogger pink akan kekal aktif ok... :)

    ReplyDelete
  5. hehe sorry lambat dtg! hehe. baru dpt online balik hehe bestnye ada geng sendiri dahh

    ReplyDelete
  6. yaya.."lencana skola" geng blog pink mana ye?..ble letak kat blog?....

    ReplyDelete
  7. NAK JOIN JUGAK! NAK JOIN JUGAK! hehe :)

    **act,nak hntr link lama dh.. tp line prob pulak..

    ReplyDelete
  8. yeay! sy no 8. salam perkenalan dr sy utk geng belog pink smua..bari kt berkenalan! ;) btw cik yaya. nama sy bukan fiza. boley pggl shidot pon xpe. nice to know u :)

    ReplyDelete
  9. mj pown nk join gak..hehe..

    suke benor pinky-pinky ni..^_^

    ReplyDelete
  10. thanx ya cik yaya..
    syg kam0o....
    muahhhhhh....

    ReplyDelete
  11. tak de dlm senarai pon.. boleh ke join??? huhu dh lame tak de gurl group...

    ReplyDelete
  12. adakah aku saja lelaki dalam neyh? haha

    ReplyDelete
  13. sume blogger kat atas tu ain da follow ,
    sorang je ain ta follow lagi ,
    sudu comel .
    ain ta jumpa kat mne tmpat follow dy ?
    hehe ,
    cik yaya tau en ?

    ReplyDelete
  14. hai geng! nama sy kat atas tu yg no. 6..hihi....

    dah tgok sume geng blog pink tp tak follow abes lagi..nanti yana follow u oll sume okey. btw...jom support yana jap geng!

    vote yana kat sini: tp korang kene like page ni dlu = http://www.facebook.com/pages/Sista-Modeling/165606053463825

    2nd like my pic= http://www.facebook.com/photo.php?fbid=176789382345492&set=a.174974705860293.40070.165606053463825&notif_t=photo_comment_tagged&pid=504853&id=165606053463825

    thanks to those yg vote yana....add fb skali taw! mmuahh!

    ReplyDelete
  15. yaya..wani nk join gak.tapi xtau lyk ke x..hee.tgk la blog wani oek..lau lyk..gtau ek..heee.

    ni link..
    http://purplegurls.blogspot.com

    t komen tau..thxx

    ReplyDelete
  16. wani join...tgk tau.

    http;//purplegurls.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. x dr dalam senarai nie pon tp nk jgak masuk geng nie plishh...

    http://aunibaek.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. geng blog pink..sorry x leh nak follow korang buat mase ni..cuma dapat melawat jek..
    google dah tua..sakit pulak tu..
    ade masalag sikit..pas google masuk hospital nanti, saya follow korang k..

    ReplyDelete
  19. tq cik yaya..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  20. Ehhh nak jugak join! hihi boleh tak boleh tak?

    ReplyDelete
  21. hay sume. sory lambat sbb ad hal cket. okey hai no 36 tu, its me. so salam perkenalan.

    kpd cik yaya tengs sbb terima kita sbgai geng awak jgk hehe. okey skrg nak buat entry sal ice brkg nie.

    &&

    utk geng yg laen, nnty clah folo sume okey. selamat berkenalan semua 8D

    ReplyDelete
  22. syg! url syaz salah tu. huhu

    http://syazberry.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. yay2 numb 47 ., *muka banggaaa !

    ReplyDelete
  24. alamak name ana takde pon (T__T)

    ReplyDelete
  25. salam..♥
    ini cahaya harapan ingin melaporkan diri~

    nama...::cahayaharapan::
    url belog:: http://cahayaharapan91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. ala. dah terlambt. nape baru dapat tau. huaa
    na join

    ReplyDelete
  27. @Anis Adila Aris

    sorry anis,cik yaya minta maaf..dah full..huhu

    ReplyDelete
  28. @anamizu

    ana tak buat pendaftaran ke dulu? laaaa cik yaya ingt ana buat..huhu

    ReplyDelete
  29. dah tak boleh join lagi ke?? jadi in waiting list lah kalau cik yaya open lagi. :)

    ReplyDelete
  30. tu la kan, dah penuh kan kan? sedih. bila dah buat entry br nampak ni -.-

    ReplyDelete
  31. yaya..
    cek link nmbr 45 & 46..apasal bila masuk link tue.blog yg sama?
    tq!

    ReplyDelete
  32. @ecadwinkyasha

    huhu sorry xpasan..now cik yaya dah repair..hehe

    ReplyDelete
  33. yeaaaaa~
    tersenarai......kita skunk GENG hahhaha

    ReplyDelete
  34. saya mahu join, boleh ka cik yaya? ;DDDD

    ReplyDelete
  35. nk join gak boleyh??tp boleyh kew??layak k ??

    ReplyDelete
  36. ak no. 17..best2..tq cik yaya adekn geng blok pink eh =)

    ReplyDelete
  37. nk join blog pink...

    http://eitakz.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. nak join jugakkk..:(
    http://shqpewsqiq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. http://letsmakeover2u.blogspot.com/

    nak join....

    ReplyDelete
  40. http://letsmakeover2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. http://letsmakeover2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. na join.na join..hhee... http://delicahanacadbury.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. nice wooo .. follow me back .. popeyepompom.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. wa nak join jgk

    http://thepinkbloggerprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  45. miehyukkie join.!!1
    http://mimiehyukkie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. miehyukkie nak join
    http://mimiehyukkie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. tq yaya terima fda jadik geng blog pink... tapi nama lom ada dalam senarai lagi

    ReplyDelete
  48. i've made 1 entry khas utk geng nh..read dis...

    http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/01/heyim-happy.html

    ReplyDelete
  49. thanx yaya....
    fa da trime jdik belog pink...
    nk aktif kan la....
    shuker ngat !!!\
    hehehee...

    http://blogcikefa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. waaaaa...best nyr..
    sooo pinkk..
    i loike~

    ReplyDelete
  51. thankz cik yaya sbb trime efi join geng blog pink... :)

    ReplyDelete
  52. yaya...kamo slh eja nama saya la.
    chikako.bkn chikakiko..=(

    ReplyDelete
  53. kaka yaya , :)

    ni url :

    alyaazizi.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. alor..bru nk join geng blog pink..:(

    ReplyDelete
  55. nak join jugak geng blog pink ni boleh tak?

    sya gile pink gak ni..

    ReplyDelete
  56. akk y nme fana da ta de ae??fana direject ae??

    ReplyDelete
  57. ok...sue nak join..

    http://norsyuhadajohan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. http://qasehmarissa2.blogspot.com/


    blog sy pink jugak..tp pink hitam..ehehhe.. nak join !!

    ReplyDelete
  59. nak join jugakk ! masih boleh ker ? :)

    http://swardah.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. nak join boleh? hehehhe.

    http://theyasirahehe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. na join gak leh ta??

    http://ceritekedaikopiko.blogspot.com/

    ReplyDelete
  62. kalo org laki nk join leh? blog sy warna pink? yew.. memang pun.. haha

    ReplyDelete
  63. beshnye! nk jd geng blog pink gak!!
    http://oshesakura.blogspot.com

    ReplyDelete
  64. TINGKATKAN TRAFFIC ANDA.SERTAI KAMI DI FACEBLOG. BERTEMAKAN PINK FACEBOOK. - http://the-faceblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  65. hani nak join !
    here mine blog : http://grawwrbabe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  66. nak join jugak..
    http://penchentalily.blogspot.com/

    ReplyDelete
  67. NAK jOin JUGAkk... Coz CiK YaYA PuNYa BLog YaNg piNk MALAtOpp SLALoo SGt i STaLK...So NaK Join DA GENg..LEh? HAhHAhHahahhaH~
    NAMA COMEL : JazZ
    URL : http://hyeorange.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. nak join boleh lagi tak ? nak beli baju sekali..

    ReplyDelete
  69. ila nak join jugak :)
    bleh la,bleh la...
    please....

    ReplyDelete
  70. nk join bleh.. hehe..
    harap2 bleh ea..
    http://nizatullianastory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  71. ASSALAM,,
    nak join boley??
    best laa :)
    hope boley,
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  72. sedihnya kalau tak dapat join :'(

    ReplyDelete
  73. Boleh join lagi takk? nak joinnn....

    ReplyDelete
  74. leh join lagi tak...nak join geng blog pink...

    ReplyDelete
  75. nak join juge.. :)
    Name sye yg konon comey sgt tuh : Ezza ^^
    URL : http://merahmudeituindah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  76. hai..mira punya blog pink jugak..boleh ke nak join u all?saya blogger baru..
    my url,
    http://miraamirudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  77. owh....macam chumil.....nak join jugak boley ????

    www.duniasaya2001.blogspot.com

    ReplyDelete
  78. wow!! geng blog pink?? sgt menarik..wanna join too..but my blog wane white , pink ade sket je...hehe baru lg berblog.. :D

    http://cikbearbear.blogspot.com/

    ReplyDelete
  79. nak join. nak join.
    bukak la utk pendaftaran baru. :)

    ReplyDelete
  80. sy nak join jugak boleh tak ? ^^ http://dollyedora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  81. Cik Lala dah tukar link lah akak :[
    Hehe , http://a-door-able.blogspot.com/

    ReplyDelete
  82. nak join gak ! saya pink mania ! tapi my blig dah tkar layout purple lol

    ReplyDelete
  83. nak join!nak join!nak join!mina pink ..tapi tempalt blogger brownish ..hehe:)diam2 berisi

    ReplyDelete
  84. nak join gak :)

    Nama cute : Dalilah
    Url blog :http://myblog-littlehere.blogspot.com/

    ReplyDelete
  85. nak join jge :)

    namna cute : Dalilah
    url : http://myblog-littlehere.blogspot.com/

    ReplyDelete
  86. Nah! Nie kite punye..

    nama : Za Annastasya
    url belog : http://zaannastasya.blogspot.com/

    maceh2.. :)

    ReplyDelete
  87. nk join gk :)

    nama:eiyna
    url blog:http://swetiepinky69.blogspot.com/

    ReplyDelete
  88. Join ,

    Name: Syuu
    blog:http://perfectisunperfect.blogspot.com

    ReplyDelete
  89. aaaa umar blog pink :D
    ;p
    www.doposen.com :D hidup pink

    ReplyDelete
  90. nk join geng blog pinkkk jugakk.
    pink foreva!

    http://realstoryofme.blogspot.com

    ReplyDelete
  91. nk join....boleh ke??

    http://sesukaida.blogspot.com

    ReplyDelete
  92. Nak joint boleh x,, macam best je....!!!

    ReplyDelete
  93. jom join ni pulak...

    untuk kite-kite ajeee :)

    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-best-bersama-cnk-yok-exchange.html

    ReplyDelete
  94. nk join gak....leh x? hehehe
    http://nuraribahizni.blogspot.com
    =)

    ReplyDelete
  95. walaupun dah join dekat fb, still nak join dekat sini jugak. hihi. ;p

    ReplyDelete
  96. cik yaya kite pun nak join jugak..hehe ^_^

    ReplyDelete
  97. nak join.mcm mane...nanti bg tau dekat blog kte tau.kdg2 kte lupa.tau tau tau.time kasih.... :))))

    ReplyDelete
  98. mcm mana nk join..blog kita pun pink juga..hihi gtw la kita yer

    ReplyDelete
  99. nak join gak...

    http://monologseoranghamba.com

    :)

    ReplyDelete
  100. Nice & Suka Sgt Blog Awak, Jom Singgah Blog Sy Plak, Tengok Tudung Cantik2 & Gojes :)www.hijabonline2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  101. Nice & Suka Sgt Blog Awak, Jom Singgah Blog Sy Plak, Tengok Tudung Cantik2 & Gojes :)

    ReplyDelete
  102. Haii sis...sorry nak tumpang tanya macam mana nk join yer Geng Blog Pink nie??

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^