20 December 2010

GENG BLOG PINK: Segmen Realiti & Fantasi


GENG YANG TELAH MENYIAPKAN ENTRY SEGMEN REALITI DAN FANTASI
Assalamualaikum, 

Pertama sekali sebelum aku mulakan segmen kedua ni aku na ucapkan banyak-banyak terima kasih kat geng blog pink yang buat entry untuk SEGMEN PECAHKAN AIS PINK, korang mmg cool lah! aku tak sangka separuh dari geng yang buat. yang mana tak buat tu xpelah hak masing-masing kan. hehe

Okay GENG BLOG PINK aku dah fikirkan satu segmen yang aku tak tahu dapat sambutan ke tak. best ke tidak. sebab aku pun blur nak buat segmen apa. tapi apa-apa pun kalau berminat anda buat. kalau tak buat tak tahu je. hahahha. okay segmen ni may b agak susah dari yang sebelumnya. yelah takkan la makin senang. tak mencabar la kan. hahaah. lets do it!

Segmen Realiti dan Fantasi iaitu segmen yang memerlukan anda meletakkan satu impian anda yang memang akan menjadi realiti dan satu lagi impian anda yang mungkin menjadi fantasi sahaja..haaa faham tak? GENG BLOG PINK  ni manja..mesti nak aku bagi contoh gak. hahaha ,okay contohny macam kat bawah ni


impian saya yang memang akan menjadi realiti ialah saya nak kek ladybird pink,tapi tak tahu hari jadi yang mana satu..kita tungguu..hehe



impian saya yang mungkin menjadi fantasi sahaja ialah pergi ke disneyland, sbb apa saya cakap ianya fantasi ,hehe sebabnya ialah saya tak reti berjimat dan mesti duit tak cukup nak pergi sana.


okay! itu sahaja settle!.

p/s: geng blog pink yang dah siapkan segmen realiti dan fantasi ini sila tinggalkan url anda,
 SEGMEN INI AKAN BERAKHIR PADA HARI KHAMIS MALAM, heehe sekian..
opps TIADA SEBARANG PAKSAAN MELAKUKAN SEGMEN INI.

 

35 comments:

  1. klau sempat saya buat sebab segmen pecah ais pon belum buat T.T .. hee

    ReplyDelete
  2. hye...link my blog
    http://honeytulipsite.blogspot.com

    cantek gler blog wk...layout ni wat camne?
    ley ajar tak?

    ReplyDelete
  3. cik yaya..sudah siap segmen nie, mmg best ouhh segmen2 yg cik yaya buat :)

    http://zakmalstory.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-dan.html

    ReplyDelete
  4. yeay! joing joing =D


    http://princessfeyqa.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    GBP yg lain tlg bace & kumen tau :P
    folow gak ek :P

    ReplyDelete
  5. @Julia

    tadenye cantik pun dear,biasa2 je.huhu ..yaya byk blajar dr blogger2 yg buat tutorial hehe

    ReplyDelete
  6. @zati

    thanks ya buat.hhehe cik yaya dah link kan

    ReplyDelete
  7. mimi dah buat,

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/12/segmen-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  8. cik chuie dah buat =) jgn lupe tgk oke. hihi

    ReplyDelete
  9. jom tengok impaian realiti dan fantasi farah .
    http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-dan.html

    ReplyDelete
  10. momo join juga

    http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/segmen-reality-dan-fantasi-from-gbp.html

    hehe

    ReplyDelete
  11. http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/segmen-reality-dan-fantasi-from-gbp.html

    joinjoin :)

    ReplyDelete
  12. eiii. best2! mmg nak buat. tunggu oke! ;)

    ReplyDelete
  13. Aum , nampak sedap kek ladybird tu . haa , ini pulak bella punya impian ^_^

    http://nabilashahrom.blogspot.com/2010/12/impianaaaa.html

    ReplyDelete
  14. mari lihat apa yang cik ain impikan :D

    http://bilahatitertaut.blogspot.com/2010/12/segmen-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  15. zai dah buat...

    http://kesahidupsaya.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-dan.html

    ReplyDelete
  16. hye..

    jom jenguk angan2 nil...

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/anganan-realiti-dan-anganan-fantasi.html

    ReplyDelete
  17. ok done!hehe

    http://blogsukesuki.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-dan.html

    sape ada fantasi dan realiti yang same??

    ReplyDelete
  18. ini adalah entry combine =P buleh la kan? hehehe

    http://www.wanazwani.com/2010/12/gbp-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  19. akk..aJa da buat..hee..meh bace..

    http://feezavavivilavi.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  20. saya nak jadi yang terakhir....hahaha

    http://mynameika.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-fantasi.html

    ReplyDelete
  21. oke sory eh cik yaya meaw lambat buat ...

    dah! jom terjah ni...
    http://letopkeypad.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-fantasi.html

    ReplyDelete
  22. siap..
    http://mochaccino-queserasera.blogspot.com/2010/12/segmen-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  23. done !
    http://cimicomot.blogspot.com/2010/12/realiti-fantasi.html

    ReplyDelete
  24. dah buat! ♥
    http://saraecha12.blogspot.com/p/segment-reality-dan-fantasy-special-to.html

    ReplyDelete
  25. http://ressaceca.blogspot.com/2010/12/realiti-dan-fantasi.html

    Finish ! :D

    ReplyDelete
  26. finally siap!

    http://syazberry.blogspot.com/2010/12/segmen-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  27. dah siap =)

    http://cikadamokhtar.blogspot.com/2010/12/realiti-dan-fantasi-seorang-yang.html

    ReplyDelete
  28. maap lambat akak manis :)
    bace nie jgn gelak kat ana taw. hihihi .

    http://anakekupukertas.blogspot.com/2010/12/realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete
  29. http://meshafiza.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-fantasi.html

    sorry cik yaya. baru siap entry nie. hope, still leh join yer. :)

    ReplyDelete
  30. sory lambat. done hehe

    http://clahpandi.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-realiti-fantasi.html

    ReplyDelete
  31. baru siap....http://littlehoneybun.blogspot.com/2010/12/segmen-realiti-fantasi.html

    ReplyDelete
  32. baru jer buat...huhu

    http://lalolaserabut.blogspot.com/2011/01/gbp-segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  33. http://lalolaserabut.blogspot.com/2011/01/gbp-segmen-realiti-dan-fantasi.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^