17 December 2010

GENG BLOG PINK : PERHATIAN, segmen pecahkan ais pink


GENG YANG SUDAH JOIN - YANG LAIN SILA TERJAH YE UNTUK KENAL LEBIH RAPAT
(MAAF SILA INFORM KALAU LINK TAK MASUK,maklumlah saya dah tua..haha)

 Assalamualaikum,

Malam ni aku nak jalankan satu segmen, dengan geng seramai 37 orang untuk harini. aku tahu tak semua yang akan join, ada yang serius untuk join ada yang sekadar menghilangkan bosan. apa pun niat korang aku tak kisah. hehe yang penting aku nak jalankan segmen pecahkan ais pink ni jugak. kalau ditraslate ke dalam bahasa inggeris ice pink breaking. yeke? harammm aku ni bahasa penjajah kurang sikit. hahaha

maksud pecahkan ais pink ini ialah aku nak pecahkan tembok dan halangan kita yang baru nak berblog ni. contohnya kalau selama ni orang semua tak tahu nama penuh kita dia boleh tahu, orang tak tahu umur kita maka terpecahlah rahsia. hahaha. dah tua tapi perasan budak-budak, termasuklah AKU ,aku mengaku awal-awal.

so melalui dari segmen pecahkan ais pink ni korang boleh la cerita sedikit mengenai diri korang contohnya

'Nama penuh aku Nur Hidayah Binti Hainan tapi kalau nama glemer aku yaya, yaya ni orang kat blog je panggil tapi kalau kawan-kawan lain panggil daia,..sabun tu..huhu. umur aku sampai hujung tahun 2010 ni 21 tahun, tahun depan korang kiralah sendiri. hehe. tarikh lahir aku ialah 1 disember 1989.lepas tuh..bla..bla..bla...pastu pendapat korang tentang GENG BLOG PINK,OK KE X OK??

TAPI...

janganlah terlalu panjang nanti orang naik muak baca. korang bg benda yang penting2 je like
  TARIKH LAHIR 
yang tu aku nak sangat tahu..nanti aku bgtahu kenapa okay! jangan lupa letak gambar segmen kat atas tuh. penat-penat aku buat. 

DAN....

tentang badge GENG BLOG PINK aku decide guna si comel ni jelah. ikut suka koranglah nak tempek kat mane.hehehe tak letak pun xpe..tiada paksaaann


p/s : dah siap buat entry tuh silalah letak URL ENTRY korang tu kat sini ye..nanti aku kumpulkan dan terjah ke blog korang..lepas tu geng lain boleh terjah jugak! hehehe...sampai esok pagi je eh..aku malas buat lama-lama..macam-macam segmen lagi aku nak buat..kita tengok sampai 30 orang tak join..hehe

TIADA PAKSAAN UNTUK MELAKUKAN SEGMEN INI TERPULANG KEPADA INDIVIDU.

72 comments:

  1. Tak sempat nak buat la malam ni Cik Yaya. Nak balik kampung tak dak internetttt Ahad ni saya buat ok??? =)

    ReplyDelete
  2. ala. cne nk copy gmbr segmen 2. xleh right klik..plis2

    ReplyDelete
  3. nak join..tp entry maybe late sket..tungguuuu

    ^_^

    ReplyDelete
  4. im done .
    lets check out ..
    simple2 jer . .
    http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  5. yay , saya suda buat . ini dia :)

    http://bilahatitertaut.blogspot.com/2010/12/mari-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  6. http://lollipopluver-eymazaqeeya.blogspot.com/2010/12/segmen-ice-pink-breaking.html

    cik yaya tomey, saya dah buat entry.. :)

    ReplyDelete
  7. jenguk page saya utk ice pink breaking (=
    http://saraecha12.blogspot.com/p/special-to-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  8. kamu ditag.
    sila ke belog saya ye. :)

    ReplyDelete
  9. sys yaya..dah siapkan tentang segmen pecahkan ais pink nie tehee =)

    http://zakmalstory.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  10. @wawan
    its ok wawan..take ut time..have fun kat kampung

    ReplyDelete
  11. @Gadish Lollipop

    thanks gadish lolipop..tp kan gadish..yaya tatau la yaya ad mslh la kalo bukak blog gadish..mesti laptop terus terpadam..huhuhuha

    ReplyDelete
  12. akak..sory lmbt buat entry..hee..
    baru on9..

    http://feezavavivilavi.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-jom-pecahkan-ais-pink.html

    :)

    ReplyDelete
  13. Ehee , Bella dah siap buat ice pink breaking :)

    http://nabilashahrom.blogspot.com/2010/12/ice-pink-breakingg.html

    ReplyDelete
  14. salam.okeyh nil dah wat. meh2 jenguk entry nil.

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/mari-berkenalan-dengan-penulis-blog.html

    actually, untuk soalan yaya kt atas, pendapat tentang geng blog pink nih.. Bagi nil ok! Best walaupun baru start segmen first. haha. xlah, actually leh kongsi minat2 kan. leh tambahkan kenalan, m.be satu hari nant kita nak wat gathering geng blog pink yang bertemakan pink! ahaa Party Pink gitu :)

    ReplyDelete
  15. http://vivagirl88.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-ice-breaking.html


    siap dah =p

    ReplyDelete
  16. what ? lap top teros pdam bila bkak blog farah ? grrrr . . laptop yaya tak suke blog farah kot. .
    BTW . farah dah follow geng2 pink yg lain .

    ReplyDelete
  17. @nEa FleriDa / nIL
    wahhh sbau2.kenal2 dlu..baru wt gathering okay..hehe

    ReplyDelete
  18. http://meshafiza.blogspot.com/2010/12/mari-bersama-pecahkan-ais-pink.html

    dah siap! :)

    ReplyDelete
  19. akak, sowie late,hihi . bwu je on9 nie . ana pom da siap ! :)

    http://anakekupukertas.blogspot.com/2010/12/ice-pink-breaking.html

    ReplyDelete
  20. yaya mj punye dah siap dah..
    check mine k..hehe

    http://blogsukesuki.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  21. sory cik yaya ku sygs ! meaw ada hal tadi . balik-balik terus buat segmen ni tanpa buang tudung . HAHA .

    http://letopkeypad.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    terjah ler :D

    ReplyDelete
  22. Morning kak yaya !
    jom kenal2 :D
    http://ressaceca.blogspot.com/2010/12/marissa-nak-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  23. http://rawrannarawrmonkster.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink-by-geng-blog.html

    oke suda hehehe

    :)

    ReplyDelete
  24. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2010/12/pecahkan-tembok-ais-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  25. ika join!

    http://mynameika.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-perhatian-segmen.html

    ReplyDelete
  26. http://myheart-norshuhada.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    im done...

    ReplyDelete
  27. http://myheart-norshuhada.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    im done..

    ReplyDelete
  28. http://myheart-norshuhada.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  29. sy br wat..pg ni br on9..=)

    http://kesahidupsaya.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-ice-pink-breaking.html

    ReplyDelete
  30. yaya..wani da buat...ni link

    http://purplegurls.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. http://littlehoneybun.blogspot.com/2010/12/cik-dibadeebut-masuk-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  32. http://mochaccino-queserasera.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  33. http://aunibaek.blogspot.com/2010/12/break-pinks-ice.html

    done!

    ReplyDelete
  34. nak join ice breaking... =( baru dpt online balik, modem buat hal dr malam td.

    ReplyDelete
  35. eh lupa pulak nk sertakan link ni =)

    http://strawberryna76.blogspot.com/2010/12/ice-breaking-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  36. hehe
    gurl je ke leh join?
    klu laki?



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  37. cik yaya done hee btw, sorry lambat yee.

    http://clahpandi.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  38. http://luvlyadreena.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    dah join =)

    ReplyDelete
  39. http://nia-athena.blogspot.com/2010/12/ice-breaking-geng-blog-pink.html

    done...bru jerr uat...wlaupon agak lewat..

    ReplyDelete
  40. @Nieza Micha

    tengok lah,kalau ada nama boleh la.kalau tade..minta maaf sgt2!

    ReplyDelete
  41. @Cikin

    segmen ni hanya utk geng blog pink.huhu

    ReplyDelete
  42. dear! syaz dh siapkan! naseb bek sempat! hehe

    http://syazberry.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  43. eh memang bole kantoi nama penuh n umur kan yaya kan.
    :D

    ReplyDelete
  44. okey dah siap =)
    http://cikadamokhtar.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete
  45. ok dah siap ^^

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2010/12/ice-breaking-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  46. yaya, nape atas ni xda nme mimi...tp senarai pdftaran ada??

    ReplyDelete
  47. @MiMi PeONy

    cik mimi..kalau xbuat segmen pecahkan ais pink..so nama takdelah kat atas..huhu kalau buat mesti yaya letak ,minta maaf..huhu

    ReplyDelete
  48. sy nak join jugak... nanti sy buat entri tauuu :)

    ReplyDelete
  49. yaya,hehe...mimi ingat yg da name je leh buat...huhu...malu di situ...
    mimi dah buat...

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/12/segmenpecah-ais-pink.html

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum..DONE!!
    >>>bacela k.....best dpr kenal korunk seme,,jdla follower syie k....

    >>>bubye!!!!
    >>>thanks to Cik YAYA....
    >>>http://syisyimisi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. ini adalah entry combine =P buleh la kan? hehehe

    http://www.wanazwani.com/2010/12/gbp-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  52. http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/12/segmen-pecahkan-ais-pink.html

    dah siap wat entri ! ^^

    ReplyDelete
  53. http://zyrahman.blogspot.com/2010/12/pecahkan-ais-pink.html

    SAYA KINI GBP? :)

    ReplyDelete
  54. http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/01/pecahkan-ais-pink.html

    jom berkenalan...=)

    ReplyDelete
  55. Sowii sy tertinggal kapal hehe

    sabo jer la~

    Aii semua Pinky gurlz~

    http://loveiscinta85.blogspot.com/2011/01/jom-pecahkan-ais-pink.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^