23 December 2010

GENG BLOG PINK : IDOLA FASHIONITA



GENG YANG TELAH MEMBUAT SEGMEN IDOLA FASHIONITA

Assalamualaikum,

Dah nak masuk segmen ketiga dah ye wahai geng-geng blog pink semua. terima kasih aku ucapkan kepada yang memberi sokongan sanggup buangkan masa membuat segmen-segmen aku ntah pape ni. tapi tujuan aku buat segmen-segmen ini ialah untuk mengeratkan silaturahim antara geng .

okay kalini aku nak buat segmen IDOLA FASHIONITA. rasanya semua faham idola fashionita tu apa kan. ianya berkenaan idola-idola korang semua dalam fesyen. sekarang kan macam-macam style fashion korang nak ikut kan. tapi aku nak tahu lah siapa yang menjadi idola korang. hehe hope korang suka lah dengan segmen kalini.

kalini takde contoh..hehe faham-faham sendiri..kalau dah siap tinggalkan url ye. then jangan lupa terjah geng blog lain kalau nak tau idola mereka siapa..

p/s :TIADA PAKSAAN UNTUK MELAKUKAN SEGMEN INI


17 comments:

  1. cik yaya
    im done
    :)
    http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-segmen-idola-fashionista.html

    ReplyDelete
  2. cik yaya.setel . HEHE.....

    http://letopkeypad.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-idola-fashionita.html

    ReplyDelete
  3. dah buad :D

    http://haggardlurve.blogspot.com/2010/12/gbp-segmen-idola-fashionita-d.html

    -thea

    ReplyDelete
  4. http://saraecha12.blogspot.com/p/segment-idola-fashionita-special-to-gbp.html

    Done! =D

    ReplyDelete
  5. dasyat btol kepala akak nie . ngee. banyak btol idea . haha .

    ReplyDelete
  6. tlpe plak nak bg link...hehehe

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/12/segmen-idola-fashionista-gbp.html

    ReplyDelete
  7. ika buat ni..

    http://mynameika.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-idola-fashionita.html

    ReplyDelete
  8. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2010/12/gbpidola-fashionista.html

    ReplyDelete
  9. done baybeh!
    http://strawberryna76.blogspot.com/2010/12/idola-fashionista.html

    ReplyDelete
  10. http://ressaceca.blogspot.com/2010/12/idola-fashionista-saiaa-d.html

    sukaa gila segmen ni . ahha :D

    ReplyDelete
  11. http://anithchan.blogspot.com/2010/12/segmen-idola-fashionista-geng-blog-pink.html

    ReplyDelete
  12. zai dah wat n3..=)

    http://kesahidupsaya.blogspot.com/2010/12/geng-blog-pink-idola-fashionita.html

    ReplyDelete
  13. tak dapat wat sebab baru balik...cuti lame bebeno. haish

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^