17 December 2010

GENG BLOG PINK : adoii sokongan korang semua memang mengterharukan aku.

Assalamualaikum,

tadi aku baru je closed yang pendaftaran tuh. tetibaaa ada pulak yang cakap dah lama nak join tapi ada masalah dengan line. huhu aku kesian..so aku bukaklah balik. aku ingat dah nak start sesi suai kenal tapi xpe la tunggu je lah bila aku akan tutup bila benar-benar aku dah tak mampu nak tanggung. hahaha. ayat apa tuh abaikan.

harini je dah 30 orang geng blog pink!! syabas!!! tepukan untuk diri anda sendiri sebab berjaya menjoinkan diri sebagai geng blog pink. aku memang terharu sangat-sangat. dengan macam-macam masalah laptop aku dari tadi. aku merangkak-rangkak juga ke blog korang untuk blogwalking. hope korang janganlah lupakan aku dan geng blog pink lain.

malam ni aku nak buat satu segmen khas untuk geng blog pink okay! tungguuuu...

20 comments:

  1. knp mengterharu? bkn mengharukan? tehehehe ;p

    ReplyDelete
  2. @Nurfatin Liyana

    mengterharukan sebab terlampau terharuuu..hahaha

    ReplyDelete
  3. Ewahh ada segmen khas gituu.
    i likee!
    hehehe

    ReplyDelete
  4. bgtau je kalau ada apa2 nak buat. ceh macam secretary la pulak. heheh

    ReplyDelete
  5. go go go power rangers ehh clap...go go go yaya tuk geng blog pink *-*

    ReplyDelete
  6. yeay , geng blog pink bole ! haha

    ReplyDelete
  7. er er kite bole join x?
    tapi da tuka layout xkaler pink da.
    :(

    ReplyDelete
  8. Tak leh jadi ni,akak nak kena tukar blog akk wana pink gak..tp tk leh...nnti akk jd ahli tert**..hehe..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^