02 December 2010

GA from Cik Mas

Cik Mastura yang comel la gorjes terimalah watikah beta yang panjang ni. penat beta menyelidik menyelongkar dan menggali segala rahsia Cik Mastura ni. kalau tak menang tak tahulah. hahaha. ayat bodek ye puan-puan kalau nak menang

sebelum tuh ni lah cik mas kte. walaupun nampak garang dalam hati ada taman okay.hehe aku amik gambar ni sebab rasa gambar ni paling macho. hahahaha


bermulalah kisah si perawan Cik Mas dari Gunung Ledang...hahaha 


http://www.emocutez.com

cik mas ni bakal seorang guru pendidikan khas. sbg bakal seorang guru pendidikan khas cik mas telah banyak belajar erti sabar. kerana untuk menjadi seorang guru pendidikan khas yang berkualiti bukan sesuatu yang mudah


        http://www.emocutez.com

dy ade  papa.heheh papa dy pun comel cm dy.papa dia pun cikgu gak. haha cikgu bahasa melayu..nampak macam garang. tapi bila ngan cik mas mesti dia cair.betol x? betol x?


      http://www.emocutez.com

cik mas ni fanatik gila dengan cerita korea. cerita korea yang dia plg suka tengok ialah God Of Study Complete (1-16) bukan tu jek cerita melayu pun dia layan contohnya adnan sempot da series..hahha lagi satu cerita indon Laskar Pelangi..haaihh hantu movie tol cik mas ni..hehe

                http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

cik mas ada 5 orang kawan baik yang susah senang bersama iaitu Wina,Ekin, Ecah dan Yana termasuklah cik mas. mereka semua ni comel lote belako..


               http://www.emocutez.com
cik mas aim satu jam ni. dia minat gila ngan jam tuh. tapi disebabkan mahal so tangguhlah dulu. jam itu ialah 'LADIES EVENING ONLY ORIGINAL SWATCH'. pastu dia cakap nak buat hantaran kawen..haha tapi dia takut kena seligi ngan papa dia..hahaha

         http://www.emocutez.com
cik mas ni sanggup berhabis duit woooo..semata-mata untuk menjaga muka dia. sanggup beli tia emilia walopon mahal.pastuh dia suka pakai sabun eumora. mesti kulit dia dah cantik sekarang kan.


       http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com      

cik mas ni sebenarnya dah tak sabar sangat nak kawen.kalau boleh sekarang gak dia nak kawen ngan papa dia tuh. tapi dia ngah belaja lagi..so terbantut la dulu.


            http://www.emocutez.com                       
dan ini telah menunjukkan cik mas mementingkan pelajaran.sudah semesetinya kat sekolah dulu dia pelajar cemerlang,gemilang dan terbilang..hehe


          http://www.emocutez.com
cik mas sangat berbangga kalau dia pergi toreh pokok getah.dia tak pernah malu nak cerita kat blog. cik mas low profile.


            http://www.emocutez.com
cik mas ni memang gila addict tangkap gambar.lagi-lagi kalau pose peace dan mulut itik tuh mmg dia pakar la. pose tengah duduk2..posing maut beb.manalah papanya tak cair.hahaha           
                                       

                   http://www.emocutez.com

cik mas sorang yang teramat kreatif inovatif dan proaktif sebab dia pandai gila buat header yang cun-cun siap offer nak buat banner free jek.aduyai..sangatlah pemurah..


                 http://www.emocutez.com

cik mas sukakan kaler pink! tengok jelah blog nya semua pinky2! kalau ade kucen pink pun dy suka kot! hahaha


           http://www.emocutez.com

cik mas ni mempunyai satu matlamat yang amatlah suci murni pada pendapat saya iaitu dia nak renovate rumah parentsnya..hehe bagus2

       http://www.emocutez.com
cik mas seorang yang sukakan fashion sebab dia sangat bergaya. suka dengan inner ayunar. smpai anak murid cakap cikgu mas cun lah..hehe

http://www.emocutez.com
and for da last cik mas seorang yang sangat manja dengan papa nerulnya..hahaha!!!

tamatlah kisah perawan cik mastura yang penuh dengan warna-warni. untuk pengetahuan  cik mas dilahirkan pada 8 disember .

http://www.emocutez.com oklah cik mas, otak cik yaya dah cramp nak buat ayat lagi. hehhe sempena hari lahir 8 disember nanti cik yaya mengucapkan semoga panjang umur dan sentiasa awet muda untuk incik nerul. sekian terima kasih

tag 3 orang iaitu
dik feeya
erie kacik
LP Lum

yang lain pon nak join? HAAAA klik SINI

2 comments:

  1. cikmas dah smpai cyg...hehe..mmg terbaik..smpai sempot p godek2 entry cikmas & explore... :)

    gud luck dear...tggu kan resultnye nanti...hehehe

    ReplyDelete
  2. @♥..cik_mas..♥

    haha bukan semput je..dah nazak baza entri..haha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^