18 December 2010

blogger tetap blogg

Assalamualaikum,

kalau dah blogger tetaplah blogger kan. walau macamana lappy rosak pun tetap gigih mencari lappy orang lain. hehe. nasib baik ada note book kat rumah ni. berguna gak time terdesak mcmni. aku tengah happy sangat ni nak tau tak sebab apa? hehe..sebabnya ialah..separuh dari GENG BLOG PINK join SEGMEN PECAHKAN AIS PINK iaitu seramai 23 orang dari 46 orang ahli GENG BLOG PINK .clap your hand!! hehehe..

tak habis-habis aku ni dengan geng blog pink. hehe sikit-sikit pink semuanya pink. tapi besh woo geng ni semuanya sempoi sebab semua sanggup dedahkan umur masing-masing selalunya kan perempuan kan malu-malu lembu..hehe bab umur semuanya mengaku muda.

pasal segmen lain nanti aku fikirkan. rasa macam nak buat segmen kecantikan. besh tak? GENG BLOG PINK amacam setuju tak? kalau korang ada idea lain silalah kemukakan kat ruang komen eh..aku akan pertimbangkan..

okay la nak layan Mari Menari..aku rasa-rasa Razif menang..korangnpilih sape apa pulak?

3 comments:

  1. alahai kesian nye kat cik yaya kita nie ! hehe ,
    whoa , makin bertambah tambah ek cik yaya , bukan kata rytuh na limit kan ke ? haha ,
    segmen kecantikan ? whoa , best gak tuh , bole kter tgk camne geng blog pink nie jaga kecantikan masing2 kn ? lalallaa :)

    ReplyDelete
  2. @ainatiqa

    hehe..yaya dah limitkan 50 orang dear..hehe nanti yaya fikirkan segmen ape.

    ReplyDelete
  3. akak , nt ade pape akak inform la at FB same taw .. hihi .. tak sabar tggu next segmen ^______^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^