31 December 2010

blog aku kah dalam majalah REMAJA Jan 2011 itu?



Assalamualaikum,

mesti korang tak percaya kan macamana lah blog comot ini blog terkeluar dalam majalah remaja januari 2011. serius aku pun sampai sekarang tak percaya beb. gila kah. dah la tak popular macam irene nadia, cik epal, hanis zalikha. tup tup terkeluar dalam majalah remaja. hahahha


mula-mula sekali aku nak ucapkan syukur ke hadrat ilahi ke atas segala rezeki yang telah dilimpahkan kepada aku dan keuarga aku sepanjang bernafas di muka bumi ini. amin...

 kedua aku nak ucapkan terima kasih kepada majalah REMAJA sebab beri peluang kat blog picisan macam aku ni menempek sikit dekat ruang blogspot. terima kasih!

aku nak ucapkan terima kasih jugak dekat 715 follower-follower aku yang sanggup follow blog comot ini

aku juga nak ucapkan terima kasih kepada pembaca blog aku yang sentiasa memberi komen-komen yang besh! follower tak semestinya pembaca kan? hehe kenyataann

aku juga nak ucapkan terima kasih kepada syazana nazri sebab bagitau aku tentang hal ni. kalau tak sampai ke sudah aku tak tahu. terima kasih dear!

dan aku nak ucapkan terima kasih kepada semua !!








inilah muka depan majala remaja keluaran januari 2011~

p/s: permulaan yang baik untuk THE CHRONICLES OF YAYA untuk tahun 2011..yayyyy~



 

67 comments:

  1. WAHHH ? nak beli ah majalah tuh ! hihi . congratz kaka :)

    ReplyDelete
  2. tahniah!!! dah 2org dak ippm nye blog msk remaja..ippm bile pulak..ahaks

    ReplyDelete
  3. wah...tak lama lagi popular lah blog nih...hehehe...tahniah yer...bangga gile...

    ReplyDelete
  4. tahniah cik yaya =)

    btw macam mane blog cik yaya boleh masuk remaja? kalau boleh zati pom nak menempek blog picisan zati kat dalam remaja hahahak *perasan je aku nie, blog tak seberapa, ada hati blog nak masuk remaja*

    ReplyDelete
  5. tahniah yaya!!! ni yg nak try gak.. eemm cm ne nak apply tu ek?

    ReplyDelete
  6. wah yaya.... glemer pas nie... hahahahaha...

    ReplyDelete
  7. Wah!! tahniah cik yaya..satu permulaan yang sangat
    mengujakan..

    ReplyDelete
  8. tahniah yaya toure!! bhahahaha

    salam 2011 naa

    ReplyDelete
  9. fuyooo. cayalah. sygg lebih2 nieee!

    ReplyDelete
  10. wahwahhhhh.bestnya!!hihihi.tahniah akak comel.tpi blog akak mmg best pom! :)

    ReplyDelete
  11. Wah,.. Tahniah. Mesti ni pengalaman indah dalam aktiviti blogging. :)

    ReplyDelete
  12. wow!!! tahniah!! huhuh.. jelez nieh!! hehehe

    ReplyDelete
  13. wah.yaya! im jealousing
    congrates dear!
    keep blogging ^^

    ReplyDelete
  14. jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 bila kita nak masuk dalam remaja juga ni wuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  15. apa petua nak bgi blog masuk magazine ea,...
    he3tahniah2 ea,.satu permulaan yg baik mlgkah ke tahun baru

    ReplyDelete
  16. keep up ur good work.. & Selamat Tahun Baru 2011

    ReplyDelete
  17. woah..thniah..anda cntoh blogger yg berjaya walupun folower tak ccah srbu tp entry ckup superb...

    ReplyDelete
  18. wahhh..tahniah ea sis sbb blog daoat masuk mjalah..best tuh..hehe :)

    ReplyDelete
  19. wah tahniah tahniah ^_~ bestnyee

    ReplyDelete
  20. @zati

    hehe nnti cik yaya bg tips ek!! tunggguuuu

    ReplyDelete
  21. @whitecappuccino

    alhamdulillah..mengujakan tu taklah..tp sangat baik utk tahun 2011

    ReplyDelete
  22. @nub

    cik yaya lah!! bukan yaya toure..hahaha

    ReplyDelete
  23. @ayisy
    alhamdulillah..setelah setahun lebih..agak indah la,,hehe

    ReplyDelete
  24. @Liyana Lunia.

    semua orang berhak masuk.hehe try apply dear

    ReplyDelete
  25. @Mar

    nnti yaya gtau eh...tungguuuu hehe

    ReplyDelete
  26. @k-artz chasez

    hehe saya tak kisah ttg follower..saya pentingkan pembaca saya

    ReplyDelete
  27. waa..blog cik yaya masuk remaja!!class gituuu..(:

    ReplyDelete
  28. tahniah!!! wow best giler dapta masuk kann..

    ReplyDelete
  29. Congrets dear :) btw, myra pinjam gambar tau :)

    ReplyDelete
  30. Wah blogwalking ke blognya tetangga. Salam Kenal

    ReplyDelete
  31. wahhh...tahniah yaya...satu permulaan yg bagus tu yaya...keep up ur good job dear...akak rasa cam teringin gak nak masuk dlm majalah cam yaya...hihihi..berangan la ni...!:-))

    ReplyDelete
  32. sy x pernah dapat po..bila la nak merasa..hehe

    ReplyDelete
  33. Amazing! Its genuinely awesomе paragraph, I have got much сlear ideа
    concеrning from this piece of writing.

    Also visіt my weblog ... get cash for surveys gary mitchell review

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^