23 December 2010

.antara dunia blogging dan dunia realiti aku adalah berbeza.(PENGAKUAN BERANI MATI)

Assalamualaikum,

tajuk harini antara dunia blogging dan dunia realiti aku adalah berbeza, betulkah aku berbeza, serius aku sangat berbeza kerana ada di antara kawan yang belajar sama tempat dengan aku pun tak kenal aku dalam dunia blog ni. means bila mereka terjumpa blog aku ni mereka boleh tak cam aku. hahahah sebabnya ialah aku memang berbeza. 

sebab itulah aku selalu cakap gambar dalam blog aku semuanya adalah fake! palsu. muka aku tak ada lah selicin dalam blog ni. tak adalah secomel (konon comel) dalam blog ni. buktinya sampai ada yang tak kenal aku. 

well aku tak kisah pun orang tak kenal aku sebab sememangnya kalau boleh aku nak dunia blogging dengan dunia realiti aku dipisahkan. aku tak suka campur adukkan hal peribadi sangat. kecuali kalau ada yang memang nak tahu. aku bukan orang kenamaan or orang yang terkenal macam blogger terkenal tu. aku hanya orang biasa. yang makan nasi guna tangan juga

sebenarnya aku rasa gembiran sangat-sangat bila orang tak dapat cam aku. means aku ni boleh menyamar la. hahahah. but kalau dapat cam jugak tahniah! 

bukti orang tak dapat cam aku kat bawah ni la




see..memang orang tak dapat cam pada mulanya. so kepada yang selalu cakap aku cute lah. come lah. silalah ubah persepsi anda sebab saya memang tidak secomel yang kamu sangka. hahahahaha!! saya wanita yang comot. sebab kalau pergi kelas pun saya pakai baju yang sama orang takkan perasan. SEKIAN.




 

15 comments:

  1. hahaha..takpe yaya..kita adalah kita..biar dlm blog ke realiti ke..just jadi apa yg kta nak..kan2?

    ReplyDelete
  2. betul biarkan realiti dan
    fantasi tu punya ksah yg brbeza..
    hehe ^^,

    ReplyDelete
  3. xsumenya perfect...setiap manusia mempunya keistimewaan tersendiri..so,awak kena syukur dengan diri awak..okay...

    ReplyDelete
  4. baguslah mcm tu kan, nnti kang kalu sama sebijik ngan dunia realiti, parah lah jugak...

    ReplyDelete
  5. sama la,alam maya dgn realiti lain..realiti kita lebih pendiam dan gaya pun malas je..hahaha

    ReplyDelete
  6. @yaya : hahhaa, dah mmg lain betul. aku serious tak cam. Hihi, kira pandai ambil gambar n make up la babe! serious nampak lain. comelllllll sgt! =)

    ReplyDelete
  7. biasalah tu yaya...ada org cam ada org tak yg penting kita jd diri kita


    GOSIP GETAH : GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI

    ReplyDelete
  8. @ahsfantasy24

    fantasi..hanyalah fantasi..hehe relaiti adalah pasti

    ReplyDelete
  9. @rossoneri

    betul!!! sgt betul..di alam realiti saya lebih pendiam

    ReplyDelete
  10. @Pja Ismail

    bakat sikit2 la dalam mekap. masih belajar

    ReplyDelete
  11. hahah relex sudah...
    biasalah dekat alam maya ni kenalah UP sikit an..
    yang penting kita sendiri kenal dgn diri kitew :p

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^