27 December 2010

ada juga yang tak puas hati keputusan contest mata menawan sungguh tidak sopan makhluk itu

Assalamualaikum,

mood macam dah okay je. hehe anyway thanks untuk nasihat-nasihat yang amat memberansangkan. thanks sangat-sangat aku hargai komen korang semua. tadi aku blog walking jap. then terbaca la satu blog yang aku pernah join contestnya. hehe tapi aku tak dapat la masuk top 10 mata menawan. hehe dah mata tak menawan terima je lah kan.

tapiii masa aku baca blog dia tadi.tengok-tengok dia cakap nak gubal balik la contest. nak buat balik la. ntah la. aku pun tak faham sgt. sebabnya ada anon yang mengamuk wehhh sebab tak puas hati dengan keputusan top 10 mata menawan. tu belum top 3. hahaha. kesian-kesian aku rasa anon ni kes tak puas hati sebab mata dia tak masuk.

to anon. terimalah kenyataan jangan mengamuk tak tentu hala. aku rileks je tak masuk top 10. kalau kau rasa mata kau menawan sangat napa masuk contest kat blog? pergilah masuk contest kat tv, hahahhaha baru pofularrr

aku bukan apa. aku kesian dengan niat suci murni owner blog tuh. punyalah baik hati nak buat contest tup-tup ada yang tak puas hati. mungkin owner blog tu ada taste dyy sendiri. terima je lah. dah nama pun dy owner blog so doa yang berhak buat keputusan semua. aku rasalah kalau la si anon ni masuk dewi remaja mau sawan meroyan dia kalau tak menang.hahahah

korang nak baca tak komen anon yang jahanamananan tuh. hahahah meh klik here

p/s : to all peserta yang join contest kami seiras tu. jangan risau..aku jemput juri undangan dan aku juri slogan.aku tak pilih kasih punyeee..chill...

5 comments:

  1. aduyai. dahtu plk komen pkai anynomous. kecoh je.

    ReplyDelete
  2. lahai memang orang bertitle anon nih pelik ek??ada jer yang dier tak puas hati.bagi mummylah memang tak patutlah.cian penganjur kena rombak alik..sukatilah dier nak pilih mata menawan yang mana pun.dah dia penganjur dialah pilih bukan si anon tuh pilh!!!

    geram betullah..ada jer yang tak puas hati..kalau dia nak mata dia terpilih dia watlah contest sendirik pastuh undi diri sendiri..ikutjerkah keputusan penganjur..geram

    ReplyDelete
  3. Haha naseb baek anon...cakap la kat die mata die dah cantik..cume mungkin juri tak berkenan ataupun, mata dia terlebih cantik..ahah

    Jom skodeng,
    Kami Hannah Montana

    ReplyDelete
  4. huhubhu..cik yaya..igtkn contest mata mnwan y dulu tuh..hahaha...sapelah u ea???nk jer bg.............. (sila isi tmpt kosng sndri) walallalalaa

    ReplyDelete
  5. haha...dah bace dah kat situ...sangat nak tergelak...alahai...sangat child*sh...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^