05 November 2010

.suka make up tutorial.

google punya gak.kredit

 salam

kalau perempuan memang suka make up kan. make up tu dah memang sinonim lah perempuan. perempuan is mekap, mekap is perempuan.saya sebenarnya teringin sangat nak buat tutorial mekap2 ni. nak bagi semua perempuan jadi chantek tertarik menarik kau mmg da boom! hahaha. tapi masalahnya seya belum cukup pakar la. nnti orang cakap 'bajet pandai mekap lah!' tu tak suka tuh.

so kepada yang teringin nak belajar make up tuh. boleh lah buka youtube then taip tutorial mekap. pastu berlambak lah tutorial. nak gaya arab, gaya gedik, gaya clubbing, party and natural. tapi yang paling saya suka ialah michelle phan punya tutorial so sweet! nak tengok tengok video bawah ni




berubah gila kan muka dia. so kepada sesiapa yang nak belajar make up tengok lah kat utube. banyak tau.KLIK SINI

tapi kalau nak besh lagi. pergi la blog kak honey cpm. ada banyak tutorial gak

p/s : lelaki ni suka tengok perempuan yang mekapnya tak terlampau tebal agak2 natural dah cukup. jangan jadi mcm saya kadang2 mekap jadi badut (si dia saya yang cakap.) huhu!

PENDAPAT SAYA KALAU MAKE UP IALAH UNTUK MENUTUP KECANTIKAN ASLI 

kredit to datuk google.
jangan make up macam ni sudah la.kalau model xpe. nk dating nnti pakwe tak kenal susah pulak.


 

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^