04 November 2010

.saya sudah jatuh cinta dengan john foo.

 salam.

selamat malam. tepat jam 12.24 saya tak boleh tido lagi. sebab baru je lepas tengok cerita tekken. mak aih..besh la gila sebab heroo nye sangatlah comel , hensem, cute, banyak lagi lah. tak tahan nyah i tengok. hahaha gatal kau.

hero tekken ni john foo namenye. dalam cite tekken nama dia Jin Kazama. mmg ternganga la tgok dia berlawan. nak kata terror sgt tu mmg lah terror kata pelakon kan. takkan dah kne tumbuk 100 kali mati kot. mestilah hidup ag. hahaha

ntah kenapa saya suka sgt tgok dia . dia ni mix chinese and irish. ptotlah ko comel gila john. geram tau. jom layan gambar2 dia. mesti korang tgok pun gerraaamm~

tgok cara dia lawan tuh...dialognya berbunyi..haiiyakkk!!! hahha

tgok john foo punya perot. ketol2..sebelah tu jgn tgok..dosa..hahahaha


bf saya ni model thai gak tau. mana la saya tak jatuh cinta

sudah!!!! cukup la cik yaya sila berada di alam nyata. john foo kamoooo and jin kazama kamuu kat bawah ni jek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

budak ni mmg kuat makan. semua gambar dia tengah makan jek.kalau tengah makan jek mmg gambar dia.



 

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^