24 November 2010

.perfume idaman saya.










WAHHH banyaknya perfume..meh nak sembur skit bagi blog nih wangi macam tuanyaaa...

eh2 korang tak salah blog..ni still blog cik yaya comot.bukan blog jual perfume gred AAA nnononon..bukan..hehe sapa yang tak suka perfume? saya suka perfume , tapi ada gak sesetengah orang tak suka perfume sebab katanya pening la. busuk la. dorang lagi suka pakai minyak attar kot. hehehe. minyak attar pun wangi ape. jangan gelak-gelak. saya ni suka berangan nak beli perfume tapi tak berbeli-beli lagi

ingat perfume ni beli 3 botol RM100 ke? 1 botol je dah beratusratus.. selalunya yang kurang berada macam saya ini antara muka-muka yang bakal pakai perfume gred ABC je..hehe tak pelah gatal-gatal pon kalau dah sedar diri gatal pon gatal lah...EH AKU TAK KAYA MACAM KAU shadap u!!

nanti naik sem nak beli lah sebotol, sebotol pon jadilah takkan nak beli lima2 botol kang minum perfume hari2 pulak. hahhaha..pastu muka depan paper  METRO. gara gara ketagih perfume pelajar tuttt sanggup minum perfume. hahah..ngeks!

okay lah ni kiranya macam entry berlagak la nak show off gambar perfume mahalmahal sedangkan tuan punya blog ni pakai miniature he pun dah rm30..5 ml..HAHAAH..


 

8 comments:

  1. hoho..cik yaya..
    sume perfume yg kamu listed up adelah yg pnah sy pakai..=) we have the same taste! n obviously..heiress, Dior Addict2 adelah yg tbaek..tapi kan..yg bvlgari tuh tk sberape la..

    ReplyDelete
  2. kenapa saya nak tukar font post title tuh xboleh. sebab saya tak boleh nak right klik save as jadi 4 file tuh. awk buat mcm mne eh?

    ReplyDelete
  3. huhu kne sabar n bce seribu kali..baru fhm..boleh save link as kalo save as xboleh..

    ReplyDelete
  4. xboleh la sbab bile right kli save as pastuh die ade bagi 2 pilihan je. so mcm mne nak save smpai 4 file tuh?

    ReplyDelete
  5. hehe yg tu xpakar la..yaya ikut arahan dy je..huhu...sorry sgt2 bkn xnk ajar cume yaya pun ak expert bab ni

    ReplyDelete
  6. cik yaya..feel free to add me in ur friend list yah..n be my follower =)
    xoxo

    ReplyDelete
  7. lolita lempicka tu susah nk cari skang...mgm best bau dia..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^