08 November 2010

.penyakit baru sindrom examinous.

ni gara-gara sindrom examinous la..comot gila
 salam.

sindrom examnious? what the heck..setakat yang saya belajar saya pernah dgr sindrom down je. sindrom ni berlaku pada budak-budak yang akan ambil exam. eh bukan budak-budak jek. mak budak pun boleh dapat sindrom ni kalau amik exam PTK tak lepas2. hahaha.

sindrom ni saya memang dah kaji. setiap kali nak habis semester je semua kena sindrom ni. tapi lepas habis je exam semua pulih. waah ada bakat gak saya jadi doktor. tu lah mak suh jadik doktor kau malas belajar. haa jadi cikgu pun ok apa. nanti cikgu gak ajar doktor kan. hahahaha.

macamane nak kesan sindrom examinous ni??


  • muka berkerut-kerut bila baca buku. pakailah krim malam or siang nak hilang kedut pun. kalau dah kena sindrom ni mmg berkedots la
  • bila nak study duk tgh2 antara orang tak study. kiri kanan roomate bukak fesbuk. hahaha mmg la sindrom
  • tido paling awal pun pukul 4 pagi ke atas.
  • makan? makan sgt kuat. sindrom ni akan kena bila esok nak exam je. kalau seminggu sebelum exam ok jek
  • baju tak berlipat
  • macamane nak berlipat kalau baju pun tak berbasuh.
  • terdampar macam platipus atas katil.



rasanya tuh je stakat ni. nnti kalau ade gejala-gejala lain i tell you hokay


 

7 comments:

  1. salam yaya~

    ahaks~ amat tepat sekali tanda2 tu.. tanda2 yng pernah di alami sewaktu nak exam.... ^.^

    ReplyDelete
  2. nice blog n ownernye cantek..follow my blog lak tau zoeyzauyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. lp lum : hehhe..mmg betul kan..

    zoey : huhu..thanks zoey..owner cntik xbpe betol lah.hahha..jap ag i follow ok.

    ReplyDelete
  4. hikhikhik.. terkena batang idong kot ^_^

    ReplyDelete
  5. qa : hehehe

    rammyd : hehe kesian2..samalah kita

    ReplyDelete
  6. ishh...ingatkan menopous..wat takut je..sy follow tau

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^