10 November 2010

.hari tak terurus sedunia.

 salam

jam 11.11 cantik kan nombor ni. hehehe. tapi yang tak chanteknya saya tengah kusut masai. compang camping. semuanya sayalah. nak exam biasa lah kan. semua blog kalau yang student tu mesti post pasal blog. setuju tak?

masing-masing nak lepaskan tension. so berblog la meluahkan perasaan yang terjeruk dalam hati. okay ayat baru harini. perasaan terjeruk dalam hati. kalau dah mereng ni semuanya idea bernas2 yang keluar. percayalah kalau kita dah terdesak otak pun jadi sesak kan.

jadi harini saya mewakili kawan-kawan yang mengambil paper harini nak isytiharkan HARI TAK TERURUS SEDUNIA.jom sokong saya dengan like entry ni. please!!



 

5 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^