09 November 2010

-hari pertama-

hobi melukis di adobe makin melampau. dan semakin buruk.hahaha
 Salam,
HARI PERTAMA
a recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

okeh tarek napas..fuhhh..hari pertama. cabaran pertama saya akan jawab soalan di atas. gambar kamu yang terkini dan 15 fakta yang menarik tentang kamu.


ini gambar saya yang paling terkini yang diambil oleh incik enol secara tak sengaja menampakkan kerakusan saya makan cake! huhu

15 Fakta yang tak menarik tentang saya :
  1. saya seorang yang ada lesen kereta sejak 2007 TETAPI saya tak pernah berani bawak kereta sehingga 2010. hebat tak?
  2. saya seorang yang gilakan make up. sgt addict. tapi duit tak banyak nak beli make up mahal-mahal
  3. saya seorang yang suka masuk contest tak kira la contest apa pun.
  4. saya seorang yang suka memasak, masak yang simple2 macam tart cheese ke.spagethi ke, simple but nice konon2 ala barat la.huh
  5. saya kurang pakar masak gulai. mesti pecah minyak sometimes la. not selalu
  6. saya sukakan seni.
  7. saya suka lelaki perot boroi. sebab itu incik enol pilihan saya
  8. saya suka picit jerawat, kalau tengah free2 tuh. mesti saya picit jerawat.
  9. saya tak suka lipat kain tapi saya gigihkan diri lipat jugak
  10. saya suka lelaki yang romantik yang tidak keterlaluan tetapi setiap perbuatanya adalah comel. contohnya kalau saya merajuk dia belikan saya ribena. romantik kan tapi comel.hahahaha siapa baca dia tau lah
  11. saya suka akan kecantikan tapi saya takut nak berhias keterlaluan nanti ada orang cakap saya macam badut.
  12. saya pernah turunkan berat badan sebanyak 8 kg.
  13. Dulu masa sekolah rendah saya yang paling tak suka pergi sekolah kuat menangis pura-pura sakit perot smpaikan ade sorang budak india tumbuk mata saya. lembam wooo
  14. muka saya sudah dijahit sebanyak 2 kali di dahi dan dagu (tengoklah parut kat gambar di atas.)
  15. saya dah tak sabar nak kahwin !!!!tapi lambat ag..

yess siap gak..senang jek tak susah pun yang penting jujur masa menaip kan! wat pe nak tipu2. ade sapa2 same dengan perangai saya tak?


 

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^