03 November 2010

.happy birthday alyaa yang ke 17.

 salam.

sebenarnya ni entry lambat sehari sebab hari jadi adik saya si Alyaa ni semalam. 2 november !.hahaha. tapi ok lah kan. ttp buat entry kan. dah la nak cari gambar dia ni punya susah. sebab tak suka bergambar. ni pun curi kat facebook kawan dia. hahah diam2 sudah.


sempena hari kejadian dan kebesaran kau ni. kakak nak ucapkan ooppss terlupa ni yang ke 17 kan. da besar kau. rasa macam dah makin tua lak akak yang lagi beberapa bulan nak 21 tahun! OMG..saya tak percaya saya dah 20 an.eh2 nak buat ucapan untuk si alyaa mcm ucapan untuk hari jadi saya pulak


ok ni haa ucapanya. kakak kau yang comel ni nak ucapkan

-semoga kecikkan skit badan kalau tak orang ingt kau je kakak. bukan kakak yang kakak. kak kak kak!
-semoga jgn malas2. contohnya kalau suh buat kerja rumah ke masak ke ko kne buat!
-semoga mendapat keputusan yang gempak dlm SPM.tp study la dulu. jgn mls cm ahkak ni.
-dan last sekali semoga mendengar cakap mak n ayah. dan jgn gaduh ngan hakim n diyana. aminnnnn

p/s: Nur Alyaa adalah yang bertudung oren tersebut. sila lihat betol2 jgn tersalah orang.


 

1 comment:

  1. Salam yaya~

    hehhee.. semoga pjg umor wat tuan empunya yg menyambut ulang tahun kelahirannya tu... :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^