01 November 2010

.filem piranha 2 bakal muncul.

salam.

sapa dah tgok cite pirana ? mesti kalau laki yang tengok mata tak kelip2. sebabnye cerita pirana yang septutnya seram itu menjadi tak seram sebab terlalu banyak adegan ehem2. 18 kebawah tak leh tgok dong! tapi yang ke atas pun tak perlu tengok pun takpe kot. hahaha. tentang filem piranha yang kedua bakal muncul tu mmg takkan ade kat wayang. kat luar negara mmg takkan keluar la, tapi pelakonnya mmg dari malaysia. iaitu jeng..jeng..jeng...


incik enol -pelakon utama


cik yaya-pelakon tambahan jek!

kami berdualah piranha tuh! hahahaha..sengal..kalau dating tengok la piranha -piranha ni makan. mesti korang takot la.


menu breakfas- roti telur + air milo 

tengok pelakon tambahan makan. mulut tu mahal tau

see pelako tambahan tak habis makan lagi. pelakon utama dah licins~


ni kek chocolate strawberry..tapi ni kteorang makan last. kunun2 nk celebrate la kan

haaa ni lunch kteorang. 

see ayam mcd and big mac. saya makan ayam seketul tapi pelakon tambahan ayam seketul dan big mac. seram tak???


see tgn yang meletakkan cili sos tuh. menggiurkan..hahaha

dapat gak snap gambau pelakon utama.. makan dengan penuh gaya

tengok piranha-piranha ni mkana. ganas tak. tu belum campur dengan makanan time kteorang tengok wayang lagi. meatball largenye..keropoknyee..air tin..air mineral..duit kteorang mmg habis kt makanan je la.

kek sebagai klimaks filem piranha 2. ngueheehehehe..seram tak..mesti korang dah kecut perut tengok aksi2 piranha ni. tapi maaflah filem ni tak sempat nak shooting..semuanya draft jek. hahaha...tata~ 

opss!!


.
.
.
.
.

ada lagi 2 keping gambar pelakon utama

.
.
.
.
.
.


AAUUUMMM!!

NGANGA...aaaaaa~auuummm..heheheh

sekian post menghilangkan tension study!






 

2 comments:

  1. korang nie jlan2 k melantak????!!!!!!!!
    sihat...bagus...........
    aku pown da makin sihat....

    ReplyDelete
  2. hahahaa..sambil jalan kita melantak..biar cukup makan enol kata..dy takot tgok aku kurus.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^