26 November 2010

.eh! ada orang suka blog saya la.

salam.

baru terjaga dari tidur. huh boleh pulak tertidur sampai termimpi-mimpikan dapat award blogger tak popular .hahaha itu adalah pembohongan semata-mata. tak mimpi apa-apa pun. bangun-bangun terbaca entri pasal segalanya tidak mustahil. so mmg tak mustahil lah kan.

semalam saya join segmen yang abg ben buat kt blog dia..iaitu segmen SAYA SUKA BLOG AWAK LA. dan pelbagai komen positif dan komen yang tak disangka-sangka . semua blog yang saya suka ownernye datang komen kt blog saya. thanks kak yat,ayeemayam,ailyl,amar amirah,dan liyanaa lunia. korang mmg besh la!!

tak caye? meh tgok bukti.



haaa yang tanda bulat tu lain pulak ceritanya. saya ni sibuk duk suka kat blog orang, tup-tup ada orang suka jugak kt blog saya. huhuhu.rasa nak nangis baca. yelah selama ni ingat menulis syok sendiri mmg pun  .mesti korang tak percaya kan..mesti ingat saya mimpi di tengah hari buta kan. nah amik ni


cakap saya jakun lah tuh. do i care. hehe blog tak famous amous ada gak yang suka . sebab giveaway pun not bad kan. walaupun bukan sebab penulisan. tak pe2 satu platform untuk saya tingkatkan usaha lagi! thanks yang suka kat blog saya yang comot ni. saya sangat menghargainya. lain tau perasaan orang yang dah sedia famos dengan orang yang tak pernah famos ni. kalau nak femes boleh je. buat video then mimming macam cikgu shida mesti kejap je saya femes. hahahaha








5 comments:

  1. cik yaay: tahniah! saya pun sker blog awak!

    ReplyDelete
  2. siapa yg x ske blog yaya :D heeeeee~ bes2 :D

    ReplyDelete
  3. haha, en.tikus baca tersengih jea. heee =D

    ReplyDelete
  4. azzey: thanks2..hehe

    diana tahir : hehe..yeke besh? hehe

    encik tikus: tersengih tunjuk gigi dua batang

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^