05 November 2010

.aktiviti semasa kebosanan.

cuba teka saya tiru gaya sapa?



 salam

AWAS : entry ini penuh dengan gambar-gambar yang edit terlampau. mane2 yang agak tak tahan nak tgok tuh silalah keluar cpt2. nnti ada yang menghasut suh mengata. hahahaha

haaaa jangan terkejut tengok gambar-gambar yang edit melampau ni. nilah keje saya dalam bilik kalau tade keje (ada je keje. study sepatutnya..tapi esok kan nak raya soooo..layan..)

mesti kalau korang tgok gambar-gambar ni cakap
-mak aih! tebalnya mekap
-dah edit boleh r licin kulit.kalo tak berlubang2
-ek eleh..mekap pun tak pandai nk tgkap gambar,
-bukan cantik pon minah ni, bajet je lebih

ok sekian terima kasih! hahaha..tu cuma andaian saya je lah. ok la malas nak pikir hal orang. buang mase je kan. tapi syukur alhamdulillah setakat ni tade sape nak berdengki dengan saya. sebab saya tak famous amos okay. so selamat dari anonymous yang hati uchuk. hehehe

sekarang yang nak cerita skit pasal gambar-gambar kat bawah ni



ini namenya muka terkejut. bajet macam mata besau la kan. sebenarnya sepet je buat2 besarlah kalo nk macam barbie dolly..haha

ini muka ala konon gedik la. sebenarnya tak la. ngade2 je nih


ini no motif la



whoaaaa putihnya kulit anda!SELEPAS DI EDIT.mmg edit melampau nyah, hahahaha...wajah sebenarnya tak leh selicin ni sebenarnya.

dah puas tatap model KICAP TAMIN korang nie. hahahahah tulah badan mmg dah tak pass nk jadi model. muka lagi lah. ketinggian memang lansung haramm..tapi saya bersyukur diri saya seadanya (walaupun kadang-kadang merungut.)

p/s : saya nak beli barang mekap lagi dan beg mekap yang besau...cepatlah habis belajar!!

 

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^