08 November 2010

.Ailyl mystery giveaway!.

salam

jam 1.42 pagi. akhirnya siap juga saya warnakan doodle cik Ailyl ni. puas saya berfikir nak buat tema apa la. dah la tak berapa nak kreatif. so saya buatlah tema ala-ala penari ballet githuu..ahakss..ni konon-kononya si Ailyl ni penari ballet terkenal la kat kampung Batu Terbelah.Dia baru lepas memenangi tempat pertama. means juara kampung la. so jom kita lihat sponsor-sponsor si ailyl ni dari kepala sampai kaki ..zazssssss~

RAMBUT : saya warna ala-ala kaler rambut ailyl la. puas saya cari kat kedai. baru jumpa kaler ni. huhu.
 ribbon pink tu beli kat sinma. mahal tau satu rm20.00..hahaha

MATA : tengok saya mekap muka ailyl punyalah teliti.penari ballet kena la mekap skit kan. eyeshadow
tuh jenama mac hokay..bukan mekap murah2 i gune tau. kaler dual tone. hahaha..yang paling tak
tahan maskara ailyl tu. curly extension okay..maybelline punya. tang bibir mungil tu i gune lipgloss  
maybelinne je. oklah..xleh merah2 sgt tak sesuai ye..blusher plak..guna mac ye..see
cantiknyaa..so comel .opsss lupa lak i gune compact powder loreal ye..muka cik ailyl ni dah mmg
chantek..so i mekapkan dia natural jek..sukaa tak?

BAJU : baju tu mmg tempah khas ade nama ailyl ye. so orang lain xleh gatal-gatal nak pakai la..seluar
tight tu beli kat mydin je. murah..hahaha yang paling tak tahan TUTU pink tuh recycle je sepupu2
ailyl punye..hehe

KASUT :  kasut  ballet tuh mmg saya tempah khas dari chow kit. susah gila nak cari. ni pun yang paling
chantek tp ekonomi.

so selesai sudah menghuraikan hujah-hujah saya wahai hakim Ailyl. for those yang nak join pertandingan mewarna ni gak sila klik sini Ailyl mystery giveaway!.



 

5 comments:

  1. siyes menarik! rasa macam nak join juga..hehe

    ReplyDelete
  2. i punye tak secantik ni lar...ishhh...gluck beloger

    ReplyDelete
  3. qa: xla biase jerk. huhu

    miss lolly: huhu xla..

    cik ain: huhu you buat pon cantik la miss ain

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^