25 November 2010

12 tempat blogger selalu lepak.

 salam.

harini yaya nak kongsi sedikit dengan rakan-rakan blogger semua 12 tempat yang selalu blogger-blogger malaysia ni lepak. bukan lepak berjumpa di realiti yek. tapi dekat facebook. paling senang dekat page kat facebook la kan. banyak faedah kalau join group-group ni semua. korang boleh post status entri terkini. boleh kenal dengan blogger-blogger lain. boleh komen kat post blogger lain. dan juga boleh tingkatkan trafik korang. haaa tu yg penting.

malas nak cakap banyak . kalau rasa tak nak rugi bolehlah join sekarang.hamik 12 senarai ni
sebenarnya banyak lagi..tapi tak terlarat nak list semua. so korang cari sendiri la yang lain. 12 ni cepat2 join.cepat2 kenal ramai kawan ye. jangan segan2 tegur yaya ye..komen la skit ada tempat lain x korang selalu lepak? leh kita share..

p/s : baru perasan butang like n share dah hilang..huhu!!


 

3 comments:

  1. woot2. hehe. kite pon baru perasan like button fb da tade. then baru buat ni hah. hehe

    ReplyDelete
  2. huhu..
    antara 12 tu bru 7 je join..
    thanks for info ya :)

    ReplyDelete
  3. view my blog..kamu di tag! ;)

    http://melromeo.com/2010/11/01/giveaway-domain-from-melromeo-com/

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^