21 October 2010

.lelaki lagi busuk hati okay!

 salam

warning : entri ni meluahkan perasaan penulis yang tidak puas hati dengan kaum lelaki yang ade PHD!

malas sebenarnya nak mengadu-ngadu merengek-rengek ni. tapi saya nak bukak mata semua orang iaitu jangan cakap perempuan je ade PHD.lelaki pun ada tau. saya baru jumpa tadi. sungguh tak sangka ada laki mcm tu. sangat kesian lelaki itu. okay ceritanya begini

saya masuk contest show me ur style. then now i'm leading the contest..tapi dengan usaha saya..saya tak pernah nak ggu orang. tapi tetiba ada sorang mamat ni comment on my photo. sounds like this

Shahidan Bakar hairan sgt kenapa yang ni dpt vote?ikhlas dari hati..show me ur style shud be style..bukan gmbar muka..sekadar iklas dari hati je..lagipon..ade tertgok psl exchange vote byk2 dekat komen..huhu..




Shahidan Bakar saja satu teguran yang iklas.gambar anda tidak menampakkan anda memakai tudung secara berstyle.so mcmmana nak dipanggil show me ur style.itu sahaja.lagipon..jgn terlalu ghairah mencari undi sehinggakan org yang tiada didalam friend list anda, termasuk org yang tdak dikenali pon diminta untuk exchane undi.ini dah lari dari tujuan AHC contest.itu sahaja.


Shahidan Bakar xego la..undian terbnyak kat fb tp jgn sampai salah guna kn pulak..u know what i mean saudari yaya..itu sahaja..
phd tidak pernah terlintas..sekadar tewguran ikhlas:)peace



its like whoaaaaa!! sungguh2 saya terkejut sepanjang saya pernah masuk contest tak pernah lagi jumpa orang mcm ni.

wahai Shahidan Bakar..kalau nak comment pun biarlah bertempat..beradab..tak boleh ke msg dulu kalau tak puas hati sgt. sungguh tidak profesional kamu ni

saya tahu itu contest show me ur style but setiap orang ade style msing2 tersendiri..ni sesuka hati nak komen ini bukan style la..tudung lilit2 baru style..kebanyakan yang di vote tunjuk body...mmg la style kan..laki biasalah tunjuk body baru nampak style.

saya peliklah selalu orang yang cantik-cntik je orang cemburu..orang dengki..ini orang yang gemuk, pendek, berjerawat. comot macam saya pun ade orang dengki..manusia..manusia...rasa hati sedih gak bila orang ckp cmtuh. tapi jangan berputus asa cik yaya!!! kuatkan semangat jadikan kritikan itu sebagai pembakar semangat !! chaiyok2...saya tak kisah orang nak kata apa janji saya kenal diri saya dan ibu bapa kenal saya siapa..Shahidan Bakar tak penting lansung dalam hidup saya sebab awak bukan sesiapa!!

p/s : kalau yang baca entri ni nak komen gak style saya silakan . menerima dengan hati tertutup


 

4 comments:

  1. biasala manusia nih macam2 ragam.. lebih lebih lagi lelaki.. hehehe
    biarkan aje, janji idop kite sendiri, kita tentukan mane rase betol, kita buat!..
    :)

    ReplyDelete
  2. uish, sabor2
    good luck for the contest

    ReplyDelete
  3. sabar la nieh...sgt sabar..thanks pena!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^