12 October 2010

GAYA TUDUNG VOGUE versi CIK YAYA'S

 Salam.

saya masuk contest lagi..yeayyy..ingt nak join contest CPM but tade mase ag la nak make up2 nie..so saya masuk cantest yang senang dulu. iaitu gaya tudung vogue..sesiapa yang nak join sekali bole la klik banner bawah ni ye



gambar yang dipertaruhkan ialah jeng..jeng..jeng...tadaaaaaa!!!


La ViVa  da' GorJeS 
-gaya tudung ni sememangnya ala gedik ye..rasanya ni dah paling vogue kot. opps bukan vogue tp paling pelik...hahaha

                                                      
                                                                     La ViVa da'  GlaM
-ni pulak gambar kedua yang dipertaruhkan. saya hanya mencuba gaya ni. bukan vogue pun tapi teringin nak mencuba..but last2 keluar saya tanggalkan pin kat pale tuh..pakai cam biasa..tapi kepada sesiapa yang rasa nak comel but vogieee leh la pakai cm di atas..

kawan yang saya nak tag ialah..
-LP LUM
-mira
silalah join kalau anda free

rasanya dah settle syarat-syaratnye..dah jadi follower..dah letak tajuk.dah letak banner..dah letak nama gaya..okeh settle!!

kepada pihak pengajur terima kasih daun keladi buat pertandingan ni (bukan ayat bodek) hahhaa



 

1 comment:

  1. salam...sy dtg terjah selaju bullet train..hehe~

    sy suke da 2nd picca itu...sgt2 sweet la tudung camtu.. ;)
    picca yg 1st tu pun lawa..sswai utk theme sanding sy nanti..

    ok dear..syarat2 cukup..
    tunggu due datenye ok..
    thanks for joining =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^