14 October 2010

.bila datang bulan memang kuat makan eyh?

 salam

hari yang teramat amat bosan. kenapa saya seperti tiada lansung kerja eh? duk dalam bilik ni memerap jek. hmm feel sangat-sangat tidak sihat. sampaikan saya nak angkat kain kat luar bila buka pintu bilik sakit je mata..hahaha sampai begitu sekali. sekarang mood tak berapa okay sebab datang bulan. perempuan kalau datang bulan memang camni la.

dan lagi satu kalau orang pempuan peot ialah kuat makan. yang tu sayalah. wanita-wanita yang lain saya tatau. kuat betol saya makan. dah makan roti dua keping pagi. tengahri makan nasi lagi. pastu beli air soya pastu beli  lagi benda-benda merepek. dengan makan coklatnya..huhu memang rasa kembang je anak tekak ni. makin pendek leher saya. hehehe.

haaihhh..xpe la bukan senang nak datang bulan..saya ni salah seorang yang bermasalah..hahahaha...cut!!!!!!




 

1 comment:

  1. pompuan kuat makan masa tue may be sebab nak tmbh kan balik tenaga kot

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^