17 October 2010

.4 barang yang perempuan malu nak beli.

 Salam

kepada wanita-wanita kat luar sana. kalau baca entri ni betul tak apa yang saya rasa dengan apa yang korang rasa. kalau pergi tesco ke..mane2 je lah nak beli barang-barang perempuan ni saya sangat malu..lagi-lagi kalau ade lelaki..ni ade yang ajak bf g teman beli bra la..hadoyaiii dah la time tu saya nak beli..terus tak jadi..segan kot..

barang pertama sekali ialah baju dalam la sopan sikit..hehehe...saya malu la nak beli kadang-kadang la sebab tiba-tiba yang bukan wanita pun ada gak nak menyibuk..kata sehati sejiwa kan..pakaian dalam pun kne pilihan bersama la nampaknya..kalau dah kawen lantaklah kan..tapi kalau tak kawen lagi pe kes? huhu...


barang kedua pulak ialah pad. ni lagi satu hal..laki pun sibuk gak lelama kat situ..mentang-mentang la sebelah dengan tempat tisu..dan..dan ..dia nak cari tisu lama-lama..ambil tisu tuh then gi bayar sudahlah..ni kepala mcm kura-kura..tengok kiri..tengok kanan..geli lah..then lagi satu.. you all rasa perlu ke iklan pad kat tb sekarang? sebab macam melampau-lampau la iklanya..naik segan bila laki tengok..nak tunjuk panjang la..cara menyerap la..rasa nak pecahkan je tb masa tgok tu..malu beb...



ok barang seterusnya ialah shaver..huuu mmg agak kontreversi la kan..sbb mmg laki pun guna benda nie..so kalau nak beli tu cepat2 je lah amik..jgn pandang kiri kanan..hahaha


and da last thing is...feminine wash..kadang-kadang g guardian nak beli benda nie..ade gak laki kat area tuh..huhu yelaa sebab dekat ngan tempat durex..huhu faham-faham sendirilah..time tu lah nak membelek-belek..rasa nak sepak jek..then boleh borak lagi ngan bini dy nak yang mana..mak aihhh mmg saya lari terus..seram kalau dengar..mmg sekarang open minded kan..depan orang pun nak cerita hal bilik..omaigod...

okay..saya tatau la kalau wanita-wanita lain tu tak kisah ade laki time beli barang2 kat atas ni..kalau saya lah agak segan la..kecuali terpaksa dan terdesak..peduli apa kan..hehe..oke lah nak kemas barang nak camping esok..3 hari 2 malam..wuuuuuuu...i hate camping!!!



 

2 comments:

  1. hohoo... saya pon segan nk beli mnde2 cm ni.. paling segan yg paling atas tu la.. huhuu

    ReplyDelete
  2. jom join shawlipop contest! xperlu pakai shawl pelik2 utk mng, just upload gmbr yg anda rs menarik dan cntik. maklumat lanjut sila ke shawlipop skrg

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^