02 September 2010

.kenapa semuanya tak kena.

 salam

kenapa semuanya  serba tak kena. boleh tak kalau saya tak ada perasaan. saya teringin nak belajar supaya tak cepat ambil hati. dan tak peduli semua kata orang. boleh tak. boleh tak!!! sapa ada tips macam tu eh. kalau orang mara kita then kita buat tatau jek. bila orang mengata kita. kita maafkan je..kita terima semua kata-kata mereka. saya  sedih la!!

semua benda yang saya buat macam tak dihargai. apa perasaan korang kalau kita bagi sesuatu kat seseorang tuh then orang tu bagi lak benda tu kt orang lain. hahahahaha.. sapa tahu kecik hati saya. dah dua kali kot jadi macam tuh. saya pendamkan aje. kali ni saya pendam lagi.. tengok la lain kali..entah cmane la pulak ceritanya..serius saya sedih.

harini..bertambah-tambahlah sedih saya bila tengok anak-anak murid saya yang kurang upaya..dan sedih lagi bila orang mintak tolong benda yang...haaaihhh susahnya nak cakap. nak je rasa jerittttt kat dalam library ni.

saya tak mintak semua orang suka saya!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^