13 September 2010

.alhamdulillah. berbaloi-baloi semuanya.


salam.

rasanya seperti mood dah kembali pulih.. hehehe..macam banyak je nak di update. banyak benda yang nak dicerita. nak dikongsi..tapi pertama-tama sekali saya nak kongsi kegembiraan saya..hehe..saya masuk pertandingan kat facebook. kat padieka raccolta blogshopping..hehe. .dah menang kena promote la nampaknya..hehehe..

kalau nak shopping shawl murah-murah dengan harga berpatutan silalah klik sini ya...


saya masuk sekdar suka-suka tapi nak masuk kena la berusaha jugak nak menang.takkan la menang tu dtg tiba-tiba jek. tak semua benda datang dengan tiba-tiba. pertandingan ni banyak gak  sainganya..ramai yang cun-cun tapi pertandingan ni macam tak kira sapa yang cun. sapa pandai cari undi dia dapatlah jadi pemenang.hahaha gelak jaat!

apa-apa pun syukur alhamdulillah. saya menang dengan hasil usaha saya, rakan-rakan, dan adik-adik. thanks semua!! sayang korang banyak lah..



bukan tu aje ade lagi...ade lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni memang rezeki hari raya la katakan. tiba-tiba jek inbox kat fb ade msg. then cakap



Hi, im from mahkota parade

previously u had joined our facebook fashionnistar contest and u had won it

However, we found that u not yet come to collet your voucher. Please come to collect your voucher withis this 2 weeks from now..



Thank you.



hahhahaa terkejut mak nyah..tetiba je dapat msg cam nie..rezeki lagi. saya bukan nak show off yaa.. mula-mula saja je tangkap gambar kat depan background ni. then letak kat fb. serius tak sangke leh menang. hadiahnya voucher rm50 hehe sapa nak bagi free2 jek kan..dpt gak tambah barang mekap saya.!! sukeee..memang tuah tak berbau gak la..hehehe..syukur....syukur...meh la tgok gambar comot yang menang tuh!


comot kan. koran tak caya..ntah pape pose ntah..hahaha






hari ni hari yang sangat super duper happy sebab tadi pergi beraya ke rumah kawan-kawan lama..nak dekat  3 tahun kot tak jumpa..hehehe..then dapat tahu lak menang semua ni...memang rezeki murah betul..alhamdulillah..






2 comments:

  1. laam tak menjenguk cik yaya..
    keh3..
    tahniah2

    ReplyDelete
  2. tahniah jugak... bukan senang nak menang. kena ade luck

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^