09 August 2010

.yayy! dah dapat hadiah contest mata menawan.




muka hepi dpt hadiah
& muka tanpa mekap yg serammmm..weeee~



  Salam

hyep. hari isnin yang agak membosankan sebab kena pergi kursus job coaching..very sleepy ma...huhu. tapi mata saya telah disegarkan oleh hadiah contest mata menawan minggu lepas. alhamdulillah akhirnya smpai jugak hadiah saya. happy sangat2. thanks kak honey.

maaf lambat buat entry ni. sebab barang lambat skit smpai. biasalah tempat belajar ni mcm2 hal skit. minta maaf sekali lagi. entry kali ni saya just review hadiah-hadiah yang saya dapat dulu. nanti entry seterusnya saya akan mekap mata saya guna hadiah2 ni. tak sabar nak pakai contact lense. first time kot. hehehe

antara hadiah yang saya dapat ialah
-eye liner mary kay deep brown..(heee tau2 je nak brown sebab harituh dah beli black)
-eye primer base pour les (ntah ape benda nie. tak penah pakai. sesape leh bgtau?)
-contact lense kaler grey. kiut sgt.

ok gambar2 di bawah ni hadiah-hadiah yang saya dapat. jangan ingat  saya nak show off pulak .saya cuma nak kongsi kegembiraan saya dan dalam pada masa yang sama nnti kawan-kawan saya makin bersemangat nak masuk contest yang kak honey anjurkan. sape tak nak hadiah mekap2 ni nyahh...

                                       

ni kotak dy. comel giler.terharu kot dpt hadiah berkotak2 ni


ni la yg ada dlm kotak tuh




ok that's all for now. nnti saya akan buat entry khas lagi yep. bye2!!

p/s : thanks kak honey ^__^



3 comments:

  1. tahniah sebb menang yer. nasib bek mata ok. klu x m nak mintk share da td..



    Latest entry. Mai la singgah. 
    Harap satu keluarga lu kena kencing manis!


    Jejaka hot posisi kurang panas


    Tolong (-_-“)

    ReplyDelete
  2. shima : hehehe mmg besh! thanks dear..

    pinqib : toce2!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^