30 August 2010

.welcome to penang cik yaya.


Salam

sekarang saya di penang lagi..hari ni 1st day pergi sekolah..okay2 je. setakat ni takde pape masalah lagi..tapi saya sangat mengantuk pergi sekolah tadi..huuuu..ape punye cikgu da..nak dekat 20 kali saya menguap..mengantuk sungguh..

sepanjang gi sekolah tadi rasa nak tergelak bila saya try cakap utara..kawan-kawan saya cakap hang tak seswai la cakap utara sebab sore hang lembut sangat..hang sesuai kecek kelate jek..hahhaha..menci2..

tadi pun 1 st time saya berjalan kat sawah...tapi mcm biasa2 jek sbb padi baru di tuai so tak berapa cantek la view..benda lagi nak ckp eh? tade da kot..lagi 3 hari nak mengharungi program bersantai seminggu..ahaha a.k.a pengalaman berasaskan sekolah..hehehe..

jom layan gambau2 masa baru sampai penang..an odaway ke penang..sengal sungguh muka saya.


sebelah saya tuh pipah namanya..nak kenal...heeh

ni sebelum berbuka puasa kat sunway


ni dekat rnr dengkil..hhaha sempat lagi bergambar..


terimalah pose gedik saya.


.
masa kecik tak  dapat naik..tu yang meroyan bila jumpa benda nie!!

p/s: skema kan saya pakai glasses tuh..tapi i like..hehhehe..sekian nantikan laporan kat sekolah pulaks@

 

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^