16 August 2010

.saya yang jakun pakai contact lense.

Salam

akhirnyaaaa entry saya pakai contact lense hadiah cpm siap jugaa..huhu sebab terlalu bz.so semalam free sikit  saya pun pakai lah contact lense tuh. peergh dasat gak tau nak pakai contact lense ni. 1 st time kot. huhu. mmg ganggu emosi la nak pakai benda nie. sampai menangis2.

ro0mate saya beria nak tolong. macam-mcam tips dia bg supaya contact lense tu masuk dalam mata saya. mula-mula dia suh pandang muka dia. saya pandang ni..pandang...pandang..pastu bila time dia nk letak contact lense tu saya pandang ke atas..hahahah mengamuk dia..xdpt masuk ag..huhuhu. berair2 mata. habis mekap mata saya. 

mana yang patut buat dulu eh. mekap dulu ke? pakai contact lense dulu. keliru2. ade setengah ckp pakai mekap dulu baru c. lense. and sebaliknya. sesiapa yang pakar tlg lah bg tau skit./

so ape lagi. jom la tgok muka saya lepas pakai contact lense. sila abaikan jerawat2 di muka. tengah tension so jerawat pon aktif membiak hokay (kalo tak tension pun naik gak cmane tuh?) hahahahah

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



hahahaha amik ko! ni la contact lense saya..putih suci bersih!
haaa tipu2. kat bawah ni la
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tengok muka saya menangis.huhuhu pedih mata..pedih...xpe demi mu contact lense



akhirnya saya berjaya pakai..




see comel kan cm mata anak patong la pulak! perasaaannnn..hahahah sila abaikan. xsuke sila keluar..hahah


p/s : thanks cpm for da gift.! dan saya mmg jakun. tak pernah pakai kini saya dah pakai!! jgn jelesh

 

7 comments:

  1. hehe...first time pakai mmg pedis mata..sampai berair2...
    dulu pernah pakai..tpi srkg dah tak...leceh jugak klu nak rushing...

    ReplyDelete
  2. ada : heheh thanks ada. gojesh ke?

    azmi : tau xpe. pasni nak pakai bila penting sgt jek.

    ReplyDelete
  3. comelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    ReplyDelete
  4. hye cik yaya...
    hi3..klaka la kamu..
    sy pon xpenah la pakai lens..
    ex saye dulu penah la pakai lens..
    pas2 sy mrh sbb dye laki!..xseswai pakai bnda tuh!..

    hmm...mmg nmpk ngat mate yaya berair..;p
    then..kamu cumel la..=)

    nice blog...

    btw..visit my blog n b my folower k..
    im ur folower!..
    tq!

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kirana : heee..saya lawak? skit la..mmg pakai contact lense amat seksa bg saya but sukeee..sbbb nmpak comel. neway. thanks!!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^