21 August 2010

.saya gedik pakai glasses.

Salam,

waaa dah lame tak update blog. saya budak malas kan. sila maafkan saya sebab saya tak rajin berblog walking. sebab blog saya patah kaki. hahahahah. sila abaikan.

perut sedang penuh dengan makanan. sapa suka coklat ni? angkat tangan!!


sedap kan. sebab menaikkan berat badan saya! huhu semua nafsu puasa punya pasal. suka goda2 perut saya tau. 

nampak tak gambar terlatest saya kat atas tu. gedik kan. gedik nak pakai glasses. ni sume sebab kak cpm la..dia buat tutorial make up for glasses. but saya mekap biase je. tade la nmpak pun. hahahah. puas cari glasses agak2 sebijik macam dia. akhirnya jumpa gak..hahaha murah je ye sayang2. tak mampu akak nak beli mahal2. nak tau harganya tanya la dulu..hahaha


                         

sapa yang pakai glasses tuh. nak blajar make up supaya cun walaupun mata anda ditutupi cermin silalah lawat2 blog akak cpm ni klik sini

tapi kalau nak real lagi. saya bagi korang belajar thru youtube okay. tgok la kat bawah ni. si michelle ni kalau dia ajar make up mmg meletopps la sume. kalau DIY for skincare pon mmg anda teringin nak tiru contohnya saya la..hehe so enjoy da video okay!!
                                    



ok selamat berpuasa semua..jangan nakal-nakal..sayang korang la!



No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^