08 August 2010

. ribena ada arak. OMG !.

 salam

harini saya nak kongsi la satu artikel yang baru terbaca kat facebook. agak mengejutkan jugak la bagi saya sebab baru tahu kan. mesti ada yang cakap. alaaa dah lama tahu. hehehe ape-ape je la. sedih gak sebab saya memang peminat no 1 air ni. but now dah tak leh minum. huhuhu.

maknanya dalam badan saya sekarang dah ade arak la eh. omaigod. kalau baru tahu tak pe kan. saya malas la nak paste artikel tu kat sini kalau sape2 nak baca artikel tu sila  klik sini  untuk membacanya dengan lebih lanjut.

so pesanan saya kepada yang ada anak suka minum air ribena tu janganlah beli dah. beli la air anggur yang halal..tak pon blend sendiri anggur tuh. hahhaha. lagi bagus. tapi jangan diperap pulak nnti memabukkan...

ape yang saya merepek ni. ok la nak keluar g makan nasi goreng ikang masing.hahaha! jage diri semua



 

3 comments:

  1. tu yang kat london. yang kat malaysia dah konpem ke. mintak persatuan pengguna check.

    ReplyDelete
  2. salam.. astakfirullahalazim...
    huh ct pn bru taw yaya...
    em2 btul kata Q.., kna mtk jakim check dlu statsnya... huu..
    nsib baik da lma ct tggl ribena..
    mak xbg mnum ia.. huu..

    ReplyDelete
  3. q : iye jugak kan..hehe tak terfikir la pulak

    ct : huhu tu la pasal. jgn minum...lg selamat kan.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^