08 August 2010

.ikan geli goreng sambal hitam + hati goreng pait.

.thanks ikan google. pinjam gambar yek. td tak sempat nak snap.
 salam

menu harini ialah .ikan geli goreng sambal hitam + hati goreng pait. patut la murah. RM2.00 selalu kena kencing smpai rm 4.00 hahahaa. macam-macam hidup ni. sejak hidup sendiri ni makan dah tak teratur. dulu duk rumah yakin je makan. tu yang berat yakinnn je naik. hahahah.

menu pertama ikan geli keli goreng sambal hitam. erk pernah korang makan? tak pernah kan.. sebab dia ade kat melaka je. tempat biarlah rahsia. hahaha. tapi rasa sambal hitam macam nak hangus tu not bad la teruknya. rasa pedas ttp ade. tu jelah penyedap rasa.

menu kedua hati goreng pait. huh! hilang selera saya nak makan. dah tahu tak reti masak sila lah jangan jual. hati tu pahit sbb hempedu dah pecah kot. (mengikut kata roomate saya la ). korang bayangkan kalau makan nasi dengan benda yg pahit. erk. hilang selera nyahhh..

tapi disebabkan murah jadi saya macam tergamam la . tgok muka akak yg tembam tu trus nampak dia slim. waka waka. hahahahaa. tapi kalau nak tahu sebab apa dia murah..sebab lauk last2  je yang tinggal..dah nak habis. so dia nk tunjuk baik die bg la murah. (haaihh kamu ni yaya pikir jaat jek)

so tips harini ialah : kalau nak beli makanan murah tunggulah sampai lauk dah nak habis. jangan lauk dah habis baru nak beli nnti ternganga kelaparan pulak ye.


 

3 comments:

  1. konklusinya sdap ke x yaya?
    hehee ct krang fham... ;))

    ReplyDelete
  2. hoh..
    itulah kelemahan beli makanan siap
    dapek yg tak sedap sabau je lahh

    R4T revealed siapa Mohd Khairuddin anak Mama yang sebenar. cekidout~!

    ReplyDelete
  3. ct : xsedappppp!!

    kie yu : tau xpe..huhu nak wt cmane dah hidup hostel cmnie la..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^