03 August 2010

.gara-gara kak cpm honey.

Salam

hari yang super duper happy gak sebab follower mencanak naik selepas hari semalam. thanks hope korang ikhlas la follow cik yaya ngok ngek ni. so nak tunjuk la skit review semalam.



siap prt screen hahaha boley tunjuk kat anak cucu nanti.

ni nak cerita la skit apa yang gara-gara kak cpm honey sampai saya nak buat entri ni. huhu ni sume sebab eye liner mary kay yang dia selalu dok promote. so saya dengan semangatnya membeli online kat fesbuk. heee~ dari sabah tau jauh tu...

tapi biasalah kan barang mahal mesti la berkualiti kan. harganya tok sah cakap la. eye liner paling mahal kot saya pernah beli. dan paling comel. sebab apa saya cakap comel sebab dia kecik jek. selalu saya guna eye liner elianto je, ok je. tapi saya nak lebih hitam dan pekat giler. so belilah eye liner mary kay ni. gatal kan duit dah tade masih mau beli.

saya kononya nak buat la testimoni ttg eye liner ni pas dah beli but really mlas nak snap2 gambar ni. huhu. 




ni la eye liner mary kay yang di gosipkan itu.

so kepada para wanitawan yang ingin keihatan mata dia cam minah arabian gitu...cepat2 lah pi beli eye liner ni harganya RM 00 sahaja..kalau nak tau harga silalah email di babygorjes@gmail.com saya then saya akan bgtau beli dengan siapa. malas la nak gtau kat sini kang kata saya show off , mak tak suka tau. saya bukan berlagak tapi nak kongsi aje. siapa cakap i berlagak saya kepit2 mulut u oll ngan penyepit baju nak? tak nak senyap..hahahaha

ok la sampai disini jek utk jam ini. sekian! ^_^
sayang korang ketat-ketat




 

1 comment:

  1. salam yaya~

    hehhee.. xpenah pun guna makeup2 nie... :)
    tp suka tgk org bermake up... :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^