04 August 2010

.beautiful eye contest by NJ LENS.

geram tgok mata model ni
salam


saya nak masuk contest lagi. hahaha suda gila contest nampak. orang dah ajak masuk kita masuk la kan. nnti org cakap sombong baru tau. thanks NJ Lens sbb ajak saya join. sekadar suka-suka. jom kita tengok syarat2 nya.


  1. Be NJ-LENS follower. -DONE
  2. Link and put NJ-LENS banner in ur blog. -DONE
  3. Snap a close up photo of ur beautiful eyes with or without contact lens.-DONE
  4. Edit photos are exceptable.
  5. We only accept 1 photo for each entry.
  6. Write about this contest in ur blog.Put NJ-LENS link in ur entry.
  7. Put this Beautiful Eyes Contest banner in ur side bar.
  8. After joining, leave ur name, email & ur entry link at this comment box.-DONE
gambar yang saya pertaruhkan kali ini ialah gambar muka selekeh ni


gambar ni tak pakai contact lense dan fake eyelash. just wear eyeliner.


besh tau hadiah utk pemenang. iaitu contact lens free sape nak bg..tapi saya beria-ria nak masuk macam la pakai contact lens kan, so jom la join ramai-ramai meriahkan contest ni. g tangkap gambar mata besar2.  kalau nak tahu lebih lanjut klik sini


kata-kata poyo untuk harini :


Behind every great man is a woman rolling her eyes. 

see eyes is very important,,hehe. so jagelah mata anda sebaiknya kerana mata anugerah paling tak ternilai.




2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^