03 July 2010

.to anonymous yang komen blog aku sila baca surat baik punya untuk kau.

Salam

Nak marah pun kena bagi salam tau.
saya tak nak marah tapiiiii...kalau ada taik datang masuk blog saya memang saya marah. saya ingatkan saya tade musuh dalam blog nie. tapi rupanya ada yang jeles ngan saya laa..waaaa i like beb. rase cam pofular laks!

saya dah kata saya tak suka anoynymous or what call taik. taik is like his or her muke. nak cakap macam cina konon gua tau la lu melayu!! sesuke hati je nak komen .tu lah mak bapak ajar baik-baik tamo belajar. hantar sekolah tamoo belajar bodoh! tu lah kalau otak kau tu dah lembap. lembam. memanglah camtuh. sebab tuh tak reti nak komen elok-elok kat blog orang. mak saya ajar. masuk rumah orang bagi salam dulu. jangan main terjah. ni kau tak bg salam. sesuke hati je kurang hajar dalam blog aku.

siyess aku tak puas hati ngan ko. weh kalo brani gtau la ko anak sapa. tak sayang mak bapak ke? siyeess ko kurang ajar la. meh ak nak ajar budak cacat otak cam ko nie.

aku malas nak cakap kasar cmnie. tapi orang cam taik cmnie kena diajar skit.

saya doakan dia gagal dalam hidup dia. memang ko takkan bahagia sebab kau tak leh tgok orang lain bahagia.

to anonymous, lu mmg A%#^@^%#!!! aaku tak suruh kau masuk pun blog aku. kan ak da tulis kat peraturan blog nieh! oopss lupe dia kan bodoh dan lembam mane la reti membaca..haahaha~ kesian giler lu beb.

sayang kau lah!



7 comments:

  1. salam,

    woah! siyes marah gler2 ni

    ReplyDelete
  2. i l0ike~~~~org pengecut mmg camtu yaya...=))

    ReplyDelete
  3. rlx yaya...=)
    yaya approve xkomen dy?

    wany kne lagi teruk n lagi taik kot.urgh!!.tp ntry 2009 sume wany da dlete..huhu...yg tgl pn d jugak anon2 busuk nie..grrrr.....dowg jelesh n xd kje len la tuh..huh..mmg sgt sakit ati kn coz dowg biadap..mmg xsuke r anon yg cm ^&%$#

    pepun,,saba auu!!ignore je k..^^

    ReplyDelete
  4. erm...tu la...nak komen kena ada tertip...
    nak tegur sket cik yaya..maaf la...tpi sbg org islam..sy nak tegur yg xbaik doakan sesuatu yg buruk kt orang lain...maaf skali lgi..
    lbh baik kita sam2 doakan agar dia cepat2 insaf dan bertaubat..
    wallahua'lam....

    ReplyDelete
  5. zulkifli :lepak r nie..hahaha

    mohd faiz :mmg saya marah.

    nuyul :mmg pengecut orang tuh.benci giler

    cik wany :siyess!! yaya pun tak suke buang mase je approve komen org cmtuh. cam taik kan..hahaha. thanks

    khairul :saya trime teguran awak tu. tapi ntahlah. mayb tak kena kat diri sendiri boleh la cakap spt itu kan. thanks

    ReplyDelete
  6. hee :P sgt marah, co0l k miss yaya. mmg ade 0rg y begitu kat dunia ini.ehe

    btw, nice blog:) nati sng2 singgah kat my blog k. nazirulhazwanws.blogspot.com

    ade entry utk wanita2:P

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^