18 July 2010

.sesi photoshoot at fitting room.

Salam

selalu orang buat photoshoot kat studio kan. but saya yang bukan model nieh tak de sape nak pggil g studio so saya dah jumpa tempat yang paling sesuai utk buat photoshoot. tapi saya pelik lah kenapa girls selalu tangkap gambar kat tandas. kat fitting room. hahaha pelik kan. tapi tak pe la asalkan tak mennyusahkan orang sudah. so kepada yang berangan-rangan nak jadi model tapi tak dapat so ajaklah member g tandas yang cantik2 like jj melaka or fitting room yang luas then tangkap la gmbau puas-puas. hahaha

































jangan tiru gaya-gaya saya ye..very da scary nyah. sekian


4 comments:

  1. hahah..betul2 boleh camwhore eh bila duduk lepak dalam tandas??hahah..tak kisah lah..janji hidup tu bahagia dan tak menyusahkan orang..ye kan??haha..

    Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

    -Sendra.

    ReplyDelete
  2. salam yaya~

    hehehe... tau xpe.. suka bonar tangkap gambar dlm toilet... kot toilet tu cntik xpe gak.. nie men taram aje.. :)

    ReplyDelete
  3. HAHA!..
    KQ asal mate ka yg nombo 2 mcm mate alien haha?
    gune picnik 2 ea..

    *takey bla tol!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^