06 July 2010

.pernah tak jumpa orang macam ni.

Salam.

Hye readers. today tade entri mara-mara eh. just nak share ngan korang la satu sikap manusia yang saya kenal la sepanjang saya hidup nie. sikap  yang saya nak ceritakan ni tidaklah terlalu buruk tapi menjengkelkan . you know what mean menjengkelkan = annoying. hahaha nak speaking non adooo.

sikapnya ialah suka cakap besar. bila time orang bercerita macam dialah yang tahu semuanya. omg tau tak yang saya tak suka orang macam itu. tak faham lagi ? contohnya saya tengah bercerita dengan kawan saya pasal bola or anything then cik O bukan nama sebenar nie datang menyampuk 'eleh, aku tau la pasal ........korang baru tahu ke ? ish2...aku da lame tau. sakit tak hati bila ada yang menyampuk.

sikap kedua suka mintak makanan orang. bukanya kedekekkk tapi pantang kalau orang beli gula-gula or coklat mesti muka cik O ni  la yang datang dulu. tak payah berjemput dah sampai. pastu bila masa dia bukan makanan dia jangan harap la orang nak mintak mesti dia cakap balik 'eh! ni aku punya la' sengal kan manusia macam itu. tak faham tul fahaman dia tuh macamana sebenarnya. makanan kau makanan aku makanan aku makanan aku. very studpid

cukuplah dua sikap dulu. mata dah ngantok. otak da pusing.

wasalam,


4 comments:

  1. salam yaya~

    hehehe... nak wat mcm mna?? kalo sy, direct sound aje.. :)

    ReplyDelete
  2. kenapa tak jumpanya...mmg ada pun org mcm tu...selalau je jmpa...memang menganoyingkan...
    bt sakit hati jo...

    ReplyDelete
  3. ha lepas ni if dia buat begitu lagi yaya lempang ja laju laju

    ReplyDelete
  4. LP LUM : huhuhu nak direct sound tak sampai hati la syg

    Khairul Azmi : mmg annoying..huh benci2

    Nadella : waa ganasnyee cik nad.hahaha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^