30 July 2010

.jawablah soalan saya.

salam.

 jawablah. ni baca je. hehehe. saya kekeringan idea beberapa hari ni . sebab hati tak tenteram but saya nak blog ni ade cerita gak. tak kira la merepek ke tak ke. just wondering kadang-kadang tertanya gak adakah blogger yang kat luar sama jugak dengan saya. mempunyai tabiat-tabiat yang kadang-kadang buat kita tertanya-tanya . lecturer saya cakap itu adalah perasaan intuitif. perasaan yang membuatkan kita keliru.

antara perkara-perkara yang selalu buat saya tertanya-tanya ialah

adakah orang lain sama seperti saya yang tak pernah bedak muka. hahaha percaya tak. saya hanya beli bedak untuk guna kat badan. muka hanya compact powder.

adakah orang lain sama dengan saya kalau nak makan nasi mesti ada kicap. kalau tak de kicap tak feel la

adakah orang lain sama seperti saya kalau breakfast taak gosok gigi dulu seperti saya..hahah

berapa orang eh anak saya nanti. ramai ke? ke sorang jek?

kenapa kalau kat status fesbuk mesti nak tulis semuanyee...ko gaduh! ko gembira! ko sembelit pun nak tulis. hey cammon la nyampah ler.

sudah sekian!







3 comments:

  1. yang pasal status fesbuk 2 sgt setuju! perluke tulih semuanye, huh
    ujan turun, ujan benti, pakai baju, bukak baju, whta the fish!! hehe

    ReplyDelete
  2. salam yaya~

    hehehe... akak guna bedak baby aje kat muka selama aku idup nie... xpenah make up.. :)

    makan kari dan asam pedas aje mau bubuh kicap.. baru kick.. :p

    huhuhu.. yang tu xsama... mau mandi dulu sebelum ngadap rezeki.. kalo tak, jgn harap ayh akak bg duk mkn... :)

    so... have a nice day ok dik... :)

    ReplyDelete
  3. oh....entah la...sy memang xpakai bedak kt muka..
    haha..gile ape nak pakai bedak...
    jadi bapok la aku...
    haha...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^