26 July 2010

.geram tau tengok benda nie!.

baru bape minit yang lepas buat entri. ni buat lagi. haaiih rajinya kamu cik yaya. tapi sebab saya ada projek malam ni so saya update je la banyak-banyak . tak kisahlah ada yang baca atau tak yang penting blog saya sentiasa ada cerita. walaupun ntah pape. semalam masa jalan kat dataran pahlawan ada cat show. alahai comel-comel dan gumuk-gumuk. dan saya dengan yakinyaaa mengatakan semua kucing ni adalah pemalas sebab 80% semuanya tidooo.buat taik mata. hahahahah. malas nak cerita banyak-banyak jom tgok aksi2 kucing montel2. tembam2 nie. msti geram punya!!


cantik gila bulunya.geram..geram

ni lagilah dengan trofi2 dy bawak tidoo..manalah tak geram saya tengok

masyaAllah...tengok kucing gemuk ni. sapalah tak geram tgok tidoo terkangkang je.

yang sekor ni dah tak leh nak bukak mata je saya tgok..

ingat baby je ade bantal busuk. i pun ade tau..

me too..ada bantal peluk beb. high class u.

cantik ke? to me not laaaa

this too..

but this kuchen so cuteee kuchen baju putih nie.gerammmm tau

incik enol ni tgkap gambar ape ntah.



last but not least..jom tidooo..geram2

haaaa geram tak tgok kucing-kucing ni. ingat saya geram tengok ape haaa td..ish2..tak baik tau fikir negatif je..think positif tau..sebab nanti yang negatif tu akan datang kat kita kalau kita selaluuuuu fikir negatif aje..sekian selamat beramal..~


2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^