22 July 2010

.dah macam orang mengandung aku ni.


 Salam

HAAA..jangan fikir bukan-bukan ye. terlebih dahulu saya nak beri amaran saya tak mengandung. mengidam mengada-ngada..hahahaha...saya hanya mengandungkan lemak. hehe

terliur tak tengok coklat kat atas nie? mesti terliut kan. dulu tak pandang pun coklat nie. sebab bila tengok dia warna putih cam tak menarik je. warna coklat gak yang menarik. hehehe. tapi masa on da way g istana budaya arituh tekak ni terliur je nak makan coklat nie. terus beli tau.

bila saya bukak then rasa..peerghh..cair dalam mulut weh. hahahah. cedapp..try la rasa. dy ada dua perisa tau. but tak suka sgt la yang berry tuh. ade masam2..xleh terima sgt. dah2 cukup coklat tuh. sekarang saya nak tunjuk benda yang saya terliur sangat-sangat sekarang..meh2 tgok










uwaaaa sedapnyaaaa....giler terliur beb. nak beli mahal kot kt melaka nie. kat pahang rileks je murah. yelah murah mak ayah beli murah la duit tak keluar kan. hahahha. ni lah padahnya.. nak beli kat tesco melaka cam tak terliur lak sebab dia dah bukak-bukak siap pack. tak suka la. tak fresh. 

ada sapa-sapa nak bg durian percuma. nanti saya dah tawen nak tanam pokok durian depan rumah. haaaa musim durian je tunggu gugur. tak payah beli yang banyak racun. hahaha nak ke dy hidup kat tanah sekarang nie. tak mungkin.....

dah mengidam durian tuh..otak ni macam-macam lak mengidam lain. saya teringin lak nak makan bubur durian. yang makan dengan pulut dan cicah dengan roti. mak aihhh....mane la lemak tak bersalin-salin kat perut nie. dah asik mengandung lemak jek.

sudah! sudah cukup...saya dah tak larat nak menahan lapar..dan nafsu...hahahahah..

sekian, laporan mengidam saya harini. 


1 comment:

  1. nikmati rezeki illahi selagi tidak berlebihan..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^