22 July 2010

.cerita lawak baik punya.


Salam

saya tatau la cerita ni lawak ke tak. saya cakap la sorang-sorang depan laptop masa nak on laptop ni tadi. pastu tiba-tiba saya terdengar orang gelak. kalau tak silap saya roomate saya or my junior tengah solat masa tuh. rupanya dia tergelak dengar saya cakap sorang-sorang. sebabnya saya tanya saya jawab balik...hahahaha.

nak tau tak benda saya cakap sorang-sorang tuh. saya pun tak berapa ingat but its sounds lebih kurang cmni la

betul ke da biggest loser tuh turunkan berat badan tanpa ubat lansung?ye kot?
tp mmg la berat dyorang turun sebab duk kt situ exercise je tak payah g kelas cm aku.best la.
yang aku ni cmane la nak kurus. kena pergi kelas. mmg lah pergi kelas leh turun berat badan sebab jalan ke hulu ke hilir..
TAPI......masalahnya disini.
bila aku pergi kelas aku penat.
bila aku penat aku tension
bila aku tension aku makan
bila aku makan aku gemuk
bila aku gemuk aku tension
bila aku tension aku makan balik
bila aku makan balik bila nak kurusnya!!!!
uwaaaaaa..tak kurus la cmnie

hahahaha..mayb ayat last ade bila2 tu yang lawaknya kot..emy...emy...akak lansung tak terniat nak buat kau gelak tau. its just monolog ok..huhuhu..pastuh mase dy tergelak tuh terstop la solat jap. hahahaha pastu start balik. dia boleh kata iman tak cukup lagi nak tahan gelakkkk..wakakakaka



3 comments:

  1. haha.....ape susah makan je....
    macam sy ni..makna bnyk tak gemuk2 jugak..
    haha....

    ReplyDelete
  2. samalah kita dek... stress ngan badan naik ni


    terbaru dari saya : long bamboo

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^