28 June 2010

.tutorial- cara nak buat disable right click.

salam.

hyep apa kabar sume. hope korang sehat sejahtera la yek. saya nak tunaikan permintaan seorang rakan blogger saya cik wany dolly . dia minta saya ajar cara nak buat disable klik tuh. yang kalau orang nak klik kanan akan keluar pop up window " hey! no klik kanan pok kang!" hahaha that's my ayat la. tapi kalau korang nak buat sendiri pun boleh.

saya nak minta maaf sebab saya tak leh nak buat tutorial tu sebab saya ada masalah ngan code. but saya tak akan menghampakan permintaan cik wany ini. korang leh blaja ngan kakak intanurulfateha ni. kat blog dia banyak giler tutorial berguna untuk blogger baru. so kalau nak tutorial tentang disable right klik ni boleh la klik here TUTORIAL DISABLE RIGHT KLIK

saya harap ini dapat membantu. saya bukan takmo buat huhu tapi ilmu tak cukup tinggi lagi. nnti saya blaja ag ye.

*credit to kak intan.


3 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^