28 June 2010

.toy story 3 da besh.

salam

hye. nak story mory skit about toy story. hehehe macam nak tergeliat lidah i nyah. ape yang saya nak komen ttg cerita toy story ni ialah sangat besh dan sedih wooo. incik enol asik perli je dah besar tgok katon ag. aargh ade saya kesah yang penting saya suka. watak paling jaat ialah lotso. tapi dia jaat sebab tuan dy daisy tertinggalkan dia kat taman. so dia nak balas dendam la kat patung-patung lain. mls la nak cerita panjang2. g la tgok. hehe


watak kedua yang saya suka ialah big baby. so cute. tp dia agak ganas la dalam cerita nie. sbb dia terpengaruh dengan lotso. dia ngan lotso ni kawan baik. tapi last-last dia baik tau. cuma lotso je tak insaf2 padan muka dia.suke2!!



watak ketiga yang saya suka ialah barney barbie dengan ken. heee so sweet. tapi si ken ni jahat gak. huh nak permainkan barbie jek. huh tak suke2. tapi last2 dyorang berbaik gak.

*credit all pictures to baby google

overall cerita ni lagi menusuk kalbu la dari lagenda budak iblis la...hahah. walopon saya tak tengok tapi saya leh dapat feel kesengalan ketika tengok cerita itu. oops tamoo komen lebeh-lebeh nanti kena lalalaalal~

sekian ^_^

p/s: saya tahu setiap orang ada minat-minat masing2 saya jenis suka cerita action2 n lawak dari cerita meleleh.
so saya bercakap berdasarkan otak saya je.


1 comment:

  1. saya pown suke cte yg kelaka terbelahak..hahaha^_^..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^