10 June 2010

thanks ayah.

Salam.
harini saya happy sangat-sangat sebab saya dapat hp baruuu!! tapi bukanlah yang berharga beratus-ratus yee.saya pilih yang paling murah punye. ukur bra kt badan sendiri la beb. hehehhe. saya beli yg berharga rm teeettttt. hehehe tamoo la bgtau bukan penting pun. tapi kalau tak silap saya ini hp pertama saya dapat dari ayah saya. sebab saya guna hp lepas spm. before spm tak penah guna pun. budak-budak ag kan. bf pun tak dak ag so tak heran pun tak de hp. masa tuh kawan-kawan semua dah sakan ngan hp masing-masing. yelaaa diorang cun2 saya ni comot ag. tapi nasib baiklah incik enol perasan akan kecunnaann saya. jadi dia pun amiklah saya sebgai awek tetap sekarang. boleh ek cmtuh? hahahhaah saya sengal kan.


sambung balik pasal hp mula-mula dapat dulu. saya amik yg mak saya punye je. sebab my mum beli baru so saya pun cepat-cepatlah rembat. heheheh. bangga giler masa tuh beb. saya dah ada hp. pastu masuk blaja hp kesayanganku rosak. so beli la baru. tp setaraf denganya lagi. saya ni mana penah pakai henpon mahal-mahal. yang berkamera pun tak pernah ini kan ada mp 3. hahahah tapi saya bangga dengan hp saya sebab baling tingkat 3 pun maintain macho ag. tapi hp tu pun tamat riwayatnya bulan lepas sebab kalah dengan air hujan. sadis sungguh. tapi kan saya tak pernah sedih bila hp2 saya rosak sebab murah. hahahaha. peduli apa rosak beli aje baru kan.

selepas hp keduaku rosak. incik enol dengan rela hatinya beri saya pinjam hp pendua dia. hahaha tapi kami berdua punya persamaan la sebab kami tak suka hp canggih2. (sebenarnya buka tak suka, suka tp kalo org bg freee hhahaa) dua-dua guna hp sama sekarang sebab saya nak tiru dy opps jgn bagitau dia.nnti dia ejek saya. tapi saya beli kaler pink. girlish gitu ahakss! hehehe



thanks ayah. kakak akan  jage hp ni betul-betul. tak pe kalau rosak kita beli lagi jgn nanges2. duit boleh dicari tapi ayah sorang mana nak cari. takde kt kedai henpon

5 comments:

  1. aku pon pakai hp jenis ni.. bateri tahan sampai 3 4 hari.. siap ada lampu lagi :D

    ReplyDelete
  2. henpon kaler pink.omg, i sgt sukeeee

    ReplyDelete
  3. idan journal : btol2. leh thn lame b3 tak risau2 kalo travel kan

    mish iera : hehehe i pun minat pink but nak addict la..

    ReplyDelete
  4. salam yaya~

    hehehe... teringat laie hp pertama sy.. 3310.. sgt2 syg... hp bestday... guna dekat 3 taun gak ar, then rosak sebab jtuh di tepi pintu.. selama nie xde pulak dia mcm tu.. memang saje nak suh tukar baru... :p

    apa pun, cntik hp tu.. tapi sy xminat kaler pink.. kalo kaler itam sure smart... :)

    ReplyDelete
  5. salam.. yaya.., mcm hp ct laa.. hehee..
    we r geng larh! ;)

    p/s ; moga yaya dgn ibu, ayah srta enol kkal bhgia hgga ke surga... :) amin...
    smile alwys... :) wassalam..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^