12 June 2010

qoma's boutique contest- 50 free shawl to give away

                              

Salam.
saya nak join contest ni. senang je contest nie just buat satu entry pasal qoma's boutique ni then suggest frined kat FB seramai 200 orang. sekarang ni mmg dah jadi trend. tapi saya suka! suka ! amat suka ! sebab leh dapat shawl free. sapa tak nak kan

saya mmg pembeli online tegar. mmg saya suka beli kat blogshop , siap bookmark ag tak percaya! haaa tgok sini. ni buktinya

                                  


kalau korang g usha-usha blog qoma ni shawl dya tak payah ckp la..mmg cun habiss! harga pun ok la..hehehe..paling suka tgok inner yang dijual mmg comel-comel kalernya




mana nak dpt inner syria comel cmnie. kalau blogshop lain warna sume kusam-kusam tak sesuai tau! saya suka tgok kaler2 meriah cmnie. sangat comel.ok2 meh kita tgok lagi apa yang besh kat butik qoma nie

ada inner 4 lapis lak. selalu kalau kita tgok 3 lapis plg banyak kan, tp butik dia lain dari yang lain. ada inner 4 lapis gak warna dia tak payah cakap laa...mmg gojes okay.jom tgok!



inner 4 lapis

bukan itu sahaja. selalu kita dengar KFC je ada combo-combo nie tapi butik qoma pun ada combo u oll..cun habis dia punya set tu. tp saya tak pernah sempat beli sebab cepat je habis. huhuhu. menci tau.







dah ada combo ada pulak free gidt kalo korang bayar dlm mase 24 jam. adoii mcm2 kelebihan laa kalau korang membeli belah kat sini nak tau dia bg ape meh tgok bwh nie




sapa nak bg free dik oii mane ade benda free kat dunia nie. pape pun butik qoma mmg da boom laa..


                           

selain dari itu..ada lagi..ada lagii...kepada sesiapa yang nak beli produk2 qoma ni secara borong bolehlah kee..QOMA'S WHOLESALE..mesti dilayan baik punya..especially kepada student-student yang nak cari income lebih nak topap mane-mane yang patot.haaa amatlah dialu-alukan menjoinkan diri dalam perniagaan nie

so sekarang saya nak tunjuk bukti kat cik qoma yang saya dah suggest terlebih 200 orang pulak friend. hehehe




pastu lagi satu bukti yee selepas di cek td saya terlupa nak tunjuk yang saya link kan blog qoma's kat FB saya..huhu ni la buktinya. siap dua kali lagi sebab takut tak jadi td...heheh



ni plak link ke blogshop qoma's boutique..hehe cepat-cepat ada jualan selendang rose sekarang. comel banget sey



kalauu dah tak tahan sangat. rasa nak serbu kedai dia pulak haaa pegi lah pahang. hehehe dekat je ngan rumah saya rupanya. i duk bentong tau. stakat raub nie bape minit la sangat nak pegi kan.
salin alamat kt bawah nie btol-btol then tempah tiket pergi terus.ahhahha..

No 16,Jalan Perdagangan Utama,
Pusat Perdagangan Raub 
PAHANG DARUL MAKMUR
 (017-3455712/09-3557988)

so semuanya saya rasa dah cukup dah syarat-syarat yang diperlukan.kepada dara-dara kat luar sana oopps mak dara pun boleh pakai shawl gak tau boleh la klik kt sini kalo nk membeli belah kat blogshop qoma nie yee n join contest ni gak..berbaloi-baloi...


1 comment:

  1. nice blog ;)

    exchange link ke ta ;
    http://sayeadoredille.blogspot.com

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^