17 June 2010

lagu dalam blog semak.

Salam.
haa jangan terkejut kalau laptop korang berbunyi lak. tu lagu blog saya yeee..dah lama tak letak lagu. jeles pulak tgok blog orang lain ada lagu.iyeee saya tahu lagu dalam blog itu menyemak dan ada sesetengah orang yang boleh mati kalau dengar lagu blog orang lain. hehehe. tapi saya nak jugak letak. bagi saya lagu ni menenangkan otak saya yang ngah serabut sekarang nie.

so apa pendapat korang. lagu ni wt sakit jiwa korang tak ? kalau ya nyatakan sebab. hehehe.

5 comments:

  1. wa...sebab muzik ni feeling...menjiwai pendalaman hati...ha3

    ReplyDelete
  2. lagi ok kalo takde lagu kot. itu pendapat saya :)

    ReplyDelete
  3. ya sakit jiwa, pasal tak semua orang suka lagu yang sama, tapi tu still hak individu, pasal tak melanggar undang undang negara pon...

    ReplyDelete
  4. anwarnaim : hehe mmg feeling laa.

    nur hidayah ; saya pun rasa cmtuh. xpe la biar la beberapa hari lagi...

    indra : heheh..ko sakit jiwa ada ak kesah ke? hahahaa

    ReplyDelete
  5. serang...
    page sapa aku masok nie...
    adeshhhh

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^